Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI:

Cu ce hăinuțe venim?

Veniți cu vestimentație asortată - vă sfătuim să optați pentru ținute care să se armonizeze între ele, evitând excesul de modele sau imprimeuri. În colecția noastră, găsiți și îmbrăcăminte de sezon pentru băieței și fetițe. Totuși, apreciem și când alegeți să purtați propriile voastre haine, deoarece sunteți cei mai în măsură să știți ce culori și stiluri vă pun în valoare. Diversitatea preferințelor este vastă și este puțin probabil să avem o garderobă care să satisfacă pe toată lumea. De aceea, ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: creăm imagini memorabile.

Putem face și noi poze cu copilul?

Absolut! Fotografiile de familie sunt esențiale: Copilul va fi fotografiat atât individual, cât și alături de voi.

Copilul nostru este puțin răcit, este o problemă dacă venim cu el așa?

Da! Este o preocupare serioasă și vă solicităm să ne informați din timp pentru a putea amâna ședința. Sănătatea copiilor este o prioritate pentru noi și acceptăm în studio doar copii care nu prezintă probleme de sănătate. Acesta este un gest de respect față de voi și familiile voastre. Scopul nostru este să ne asigurăm că niciun copil nu pleacă de la noi cu vreo indispoziție, chiar și cea mai ușoară. Reprogramarea nu implică niciun cost suplimentar sau obligație din partea voastră, atâta timp cât agenda noastră ne permite acest lucru!

Câte poze primesc de la ședința foto?

La ședința foto de Crăciun veți primi minim 60 de fotografii editate. Dacă copilul colaborează exemplar, este posibil să primiți un număr mai mare de imagini digitale.

Primesc pozele brut?

Aveți opțiunea de a primi și imaginile needitate contra unei sume simbolice de 500 de lei. Dacă doriți acest serviciu suplimentar, este esențial să ne informați în prealabil, pentru că ștergem fișierele brute după procesul de editare. Fiindcă aceste fișiere ocupă mult spațiu, vă recomandăm să aduceți un stick USB sau un hard disk extern la ședința foto pentru a le putea transfera imediat.

Cu ce ne încălțăm?

Încălțăminte de interior - pentru cei care ne calcă pragul pentru prima oară, în studioul nostru se circulă exclusiv cu încălțăminte imaculată. Dacă doriți să fiți fotografiați încălțați, vă rugăm să veniți cu o pereche de schimb curată. Opțiuni precum șosete, cizmulițe de casă sau alte alegeri ce se potrivesc cu vestimentația și decorurile noastre sunt binevenite.

În cât timp voi primi pozele?

Cu celeritate. Facem tot posibilul să procesăm galeriile foto și să le punem la dispoziția voastră online în cel mult 10 zile lucrătoare de la sesiunea foto. În cazul unei întârzieri, vă asigurăm că nu este vorba de uitare, ci doar de un volum mai mare de lucru, pe care îl gestionăm cât se poate de repede.

Cum voi primi pozele?

Prin galerie digitală privată. Punem la dispoziție o platformă modernă care permite salvarea galeriilor sub formă de aplicații pe telefonul mobil, fără a ocupa spațiu, deoarece sunt stocate pe serverele proprii. Galeriile vor fi disponibile pentru o perioadă de 2 ani după sesiune, perioadă în care puteți accesa fotografiile oricând și de oriunde doriți. În ciuda acestui fapt, recomandăm salvarea imaginilor în cel puțin două locuri sigure. Dacă preferați primirea pozelor prin e-mail, este suficient să ne furnizați o adresă și le veți primi fără logo și la rezoluție maximă. Ne asigurăm să vă oferim această opțiune, dar dacă omitem, vă rugăm să ne reamintiți. Fiți atenți, linkul de descărcare este activ doar pentru câteva zile de la trimitere. Dacă expiră înainte să puteți descărca pozele, nu ezitați să ne cereți să vi le retrimitem.

Oferiți și albume?

Sigur că da! Am selectat o varietate de nuanțe și modele pentru coperte pentru a satisface orice preferință. Le asamblăm cu grijă, vă trimitem proiectele pentru confirmare și colaborăm cu cei mai buni producători de albume foto din țară, astfel încât albumul de Crăciun să fie de o calitate superioară, durabil și să vă bucure privirea de-a lungul anilor.

Oferiți și tablouri ?

Desigur, realizăm și tablouri. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele voastre, fie că este vorba de dimensiuni sau stiluri. Tablourile sunt printate pe materiale de înaltă calitate și sunt gata de agățat pe perete, transformând orice fotografie într-o operă de artă durabilă pentru casa voastră.

Unde trebuie să venim?

Adresa studioului nostru este: Târgoviște, Strada Luceafărului, Nr.16 - pe lângă benzinăria OMV de pe centură. Vă veți orienta către o clădire nouă, albă, impresionantă. Odată ajunși, veți găsi intrarea pe partea stângă - ușa din față, la etaj. În zona respectivă sunt suficiente locuri de parcare pe stradă, deci puteți parca în orice spațiu liber fără griji.

Urmăreste-ne pe social media: