Să capturezi primele zile ale nou-venitului în familie este mai mult decât o ședință foto; este o ocazie de a opri timpul în loc, de a păstra amintiri prețioase care vor fi valorificate ani la rând. Ca fotograf cu experiență în ședințele foto de nou-născut în studio, îmi face o deosebită plăcere să te ghidez prin acest moment special din viața ta și a bebelușului tău.


De ce să alegi o ședință foto de nou-născut?
Primele zile după naștere sunt speciale și efemere. Bebelușul tău se va schimba atât de repede încât vei dori să ai o modalitate de a-ți aminti cât de mic a fost odată. În calitate de fotograf profesionist specializat în fotografia de studio și de copii, îmi dedic timpul și abilitățile pentru a capta acest nou început în cel mai autentic și frumos mod posibil. Folosind lumina artificială, recuzita delicată și o abordare plină de grijă, creez imagini care să vorbească despre puritatea și frumusețea vieții de nou născut.
Momentul perfect pentru ședința foto de newborn în studio
Cel mai bun moment pentru a programa o ședință foto de nou-născut este în primele 14 zile de viață ale bebelușului. În această perioadă, nou-născuții dorm mai mult și sunt mai ușor de poziționat în acele adorabile poziții specifice nou-născuților. Aceasta nu înseamnă că nu putem captura frumusețea și după această perioadă, însă acele prime două săptămâni sunt ideale pentru a prinde esența purității și fragilității.

Pregătirea pentru ședința foto
Înainte de ziua ședinței foto de nou-născut, te voi ghida cu sfaturi despre cum să pregătești bebelușul pentru ca totul să decurgă cât mai lin posibil. De la alimentație la somn, fiecare detaliu contează pentru a asigura o atmosferă relaxată și confortabilă atât pentru tine, cât și pentru micuțul tău. Voi oferi, de asemenea, recomandări vestimentare pentru tine și tătic, astfel încât să vă integrați perfect în decorul ales pentru ședința foto.

Experiența în studio
Studio-ul meu este pregătit special pentru a găzdui ședințe foto de nou-născut, asigurând un mediu cald, sigur și steril pentru cei mici. Am o varietate de fundaluri, recuzită și accesorii la dispoziție, toate alese cu grijă pentru a complimenta frumusețea naturală a bebelușului tău. Pe parcursul ședinței, punem un accent deosebit pe siguranța și confortul nou-născutului, urmând tehnici de manevrare profesionale și având grijă să respectăm ritmul natural al bebelușului.
Așadar, dacă ești o viitoare mămică sau tocmai ai adus un nou membru în familia ta, te încurajez să iei în considerare o ședință foto de nou-născut. Este un mod minunat de a celebra viața, iubirea și noul început. Sunt aici pentru a transforma aceste momente efemere în amintiri valoroase pentru tine și familia ta.

Pregătirea pentru ședința foto
Pregătirea începe cu câteva zile înainte de ședință. Este important să menții o rutină cât mai calmă pentru bebeluș, evitând vizitele obositoare sau schimbările mari în programul său. Odihna este esențială, atât pentru tine cât și pentru micuț, așa că încearcă să vă odihniți bine în noaptea dinaintea ședinței.

Ziua ședinței
Alimentația: Asigură-te că bebelușul este bine hrănit înainte de a veni la studio. Un bebeluș sătul va fi mai liniștit și mai cooperant. Ideal ar fi să planifici o hrănire chiar înainte de ședință.
Somnul: Deși vom stabili ora ședinței foto împreună cu tine în funcție de programul de somn al micuțului tău, încearcă să îi ajustezi programul de somn astfel încât bebelușul să fie pregătit pentru un pui de somn chiar la ora ședinței. Bebelușii fotogenici sunt adesea cei somnoroși, care permit manipularea ușoară pentru pozele în diferite poziții.
Îmbrăcămintea: Alege îmbrăcăminte simplă și confortabilă și evită hainele strâmte sau greu de scos pentru a nu-l deranja pe micuț atunci când îl schimbăm.

În studio
Ambianța: Studio-ul va fi încălzit la o temperatură ideală pentru bebeluș, asigurându-ne că se va simți confortabil pe tot parcursul ședinței.
Recuzita: Am pregătit o varietate de recuzită și accesorii speciale pentru nou-născuți, toate sterilizate și sigure. Tu trebuie doar să vii cu bebelușul, iar eu mă ocup de restul.
Securitatea: Siguranța bebelușului este prioritatea mea numărul unu. Folosesc tehnici profesionale de poziționare și manipulare a bebelușilor, asigurându-mă că sunt confortabili și în siguranță tot timpul.
Este important să comunici orice preferințe sau preocupări pe care le ai în legătură cu ședința foto. Dacă există anumite poze sau stiluri pe care le preferi, asigură-te că îmi spui.


Fiecare bebeluș este unic, iar răbdarea este cheia. Poate fi nevoie să luăm pauze pentru alăptare, schimbarea scutecului sau pur și simplu pentru a liniști bebelușul.
Ne asigurăm că ședința foto va fi o experiență plăcută pentru toată lumea implicată și că vom realiza cele mai frumoase fotografii ale bebelușului tău. Aceasta este o ocazie specială pentru a crea amintiri prețioase care vor dăinui o viață întreagă.

Acum că am vorbit despre importanța și pregătirea pentru ședința foto de nou-născut, să ne concentrăm pe desfășurarea efectivă a acesteia. Aceasta este partea unde magia se întâmplă, unde transformăm momentele efemere în amintiri superbe.
În calitate de fotograf profesionist, primul meu obiectiv este să creez un mediu cald și primitor pentru tine și bebelușul tău. Studio-ul este pregătit din timp, cu temperatura ajustată pentru confortul bebelușului, fundaluri și recuzită pregătite, și muzică de fundal liniștitoare, pentru a crea o atmosferă relaxantă.
Ședințele foto cu nou-născuți sunt imprevizibile. Bebelușii pot avea nevoie de pauze pentru alăptare, schimbarea scutecelor sau pur și simplu pentru a fi liniștiți. Sunt complet pregătit pentru aceste pauze și le integrez în fluxul ședinței foto, asigurându-mă că tu și bebelușul tău vă simțiți confortabil pe tot parcursul.


Poziționarea și siguranța bebelușului
Experiența mea ca fotograf de nou-născuți mă ajută să știu cum să poziționez bebelușii în moduri care sunt sigure și confortabile pentru ei. Utilizez tehnici speciale pentru a-i face să arate adorabili în fotografii, menținând totodată o vigilență constantă asupra siguranței și bunăstării lor.


Capturarea varietății
Scopul meu este să captez o gamă largă de imagini, de la portrete detaliate ale bebelușului, la cadre mai largi împreună cu familia. Îmi place să experimentez cu diferite fundaluri și recuzită pentru a adăuga diversitate galeriei foto. De asemenea, sunt atent la capturarea expresiilor naturale ale bebelușului, de la zâmbete fugare la mutrițele somnoroase.

Fotografierea cu familia
Ședința foto este un moment ideal pentru a include fotografii cu părinții și, eventual, frații bebelușului. Aceste imagini de familie sunt neprețuite și reflectă legătura unică dintre membrii familiei. Mă asigur că aceste momente sunt capturate într-un mod natural și emoționant.

Încheierea ședinței
La finalul ședinței, vom avea o colecție minunată de imagini care să vă amintească de această perioadă specială. Responsabilitatea de a selecta cele mai frumoase fotografii îți aparține 100%. Tu vei alege doar fotografiile care îți plac cel mai mult. După ce le-ai selectat, urmează procesul de editare, care este unul meticulos, în care mă asigur că fiecare imagine reflectă frumusețea și puritatea momentelor petrecute împreună.
Editarea foto este realizată cu grijă, respectând stilul natural și autenticitatea momentelor capturate. Fiecare detaliu, de la tonurile pielii până la luminozitate și contrast, este ajustat pentru a aduce la viață cele mai frumoase trăsături ale bebelușului și ale familiei tale.
Şedinţa foto de nou-născut în studio este mai mult decât o simplă capturare de imagini; este o experiență memorabilă pentru întreaga familie. Îmi dedic toată pasiunea și abilitățile pentru a vă oferi amintiri vizuale care să vă încânte inima pentru totdeauna.

După ce am acoperit aspectele legate de pregătire și desfășurarea ședinței foto în studio, este esențial să discutăm despre personalizarea ședinței foto. Această etapă este vitală pentru a asigura că rezultatul final va fi pe deplin reprezentativ pentru tine și familia ta, capturând esența momentelor petrecute împreună cu bebelușul tău.

Alegerea temei și a stilului
Înainte de ședința foto, vom discuta despre stilul care te atrag cel mai mult. Fie că preferi ceva simplu și natural, fie că îți dorești o abordare mai artistică sau tematică, aceste detalii ne vor ghida pregătirea ședinței. Studio-ul dispune de o gamă variată de fundaluri, recuzită și accesorii care pot fi combinate pentru a crea decorul perfect.

Integrarea elementelor personale
Pentru a adăuga o notă personală ședinței foto, te încurajez să aduci obiecte speciale sau semnificative pentru familia ta. Fie că este vorba despre o jucărie preferată sau un obiect care simbolizează o tradiție de familie, aceste elemente pot contribui la unicitatea fotografiilor.

Interacțiunea cu bebelușul
Pe parcursul ședinței, voi urmări să captez interacțiunile naturale între voi și bebeluș, precum și expresiile spontane ale micuțului. Aceste momente autentice sunt adesea cele mai emoționante și valoroase, reflectând legătura profundă dintre părinți și copilul lor.
Dacă dorești să includem în plus față de tine și tătic și alți membri ai familiei în ședința foto, cum ar fi frații mai mari sau bunicii, este o idee minunată. Aceste fotografii de familie extinsă vor fi cu siguranță apreciate în anii ce urmează, marcând începutul unei noi etape în viața familiei tale.

Încheierea procesului de personalizare
Prin abordarea acestor aspecte, ne asigurăm că fiecare ședință foto de nou-născut este unică și personalizată. Scopul meu este ca tu să te întorci acasă nu doar cu o serie de fotografii, ci cu o colecție de momente prețioase, care să-ți amintească de această perioadă specială din viața lui. Îmi dedic toată atenția și creativitatea pentru a transforma viziunea ta în imagini valoroase pentru familia ta.
Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să creăm împreună amintiri vizuale care să îl însoțească pe parcursul vieții. Fiecare familie are o poveste de spus, iar eu sunt aici pentru a vă ajuta să o scrieți în cel mai frumos mod posibil.

Galeria online
În era digitală, oferirea unei galerii foto online este modalitatea cea mai convenabilă și accesibilă pentru tine de a-ți vedea și împărtăși fotografiile cu prietenii și familia. Îți voi oferi acces la o galerie privată, securizată, unde poți vizualiza colecția de imagini de pe orice dispozitiv conectat la internet. Această galerie îți va permite atât să vizualizezi cât și să descarci cu ușurință fotografiile preferate.

Opțiuni de printare și albume
Pe lângă fotografiile digitale, este important să ai opțiunea de a printa aceste imagini pentru a le păstra într-un format tangibil. Ofer servicii de printare de înaltă calitate, de la fotografii individuale la crearea de albume personalizate. Acestea din urmă sunt o modalitate superbă de a povesti vizual primele zile ale bebelușului tău, fiind, de asemenea, un cadou valoros pentru membrii familiei.
Feedback-ul tău
Feedback-ul tău este extrem de important pentru mine. După ce ai avut ocazia să răsfoiești galeria și să primești produsele printate, aș aprecia să aflu impresiile tale. Această interacțiune mă ajută să îmbunătățesc continuu experiența oferită clienților mei și să asigur servicii care să întâmpine așteptările și dorințele fiecărei familii.


Încheiere
Finalizarea ședinței foto de nou-născut și primirea fotografiilor este doar începutul unei călătorii minunate pe care o vei avea, privind înapoi la aceste amintiri prețioase. Scopul meu ca fotograf este să te ajut să capturezi și să păstrezi bucuria, frumusețea și puritatea momentelor inițiale ale vieții bebelușului tău. Aceste fotografii vor deveni mai valoroase pe măsură ce timpul trece, transformându-se în comori de familie pentru generațiile viitoare.
Îmi asum responsabilitatea de a-ți oferi nu doar fotografii, ci amintiri palpabile, încapsulate în imagini pline de emoție și iubire. Îți mulțumesc pentru încrederea acordată în a te ghida prin această experiență unică și sper că rezultatul final să depășească toate așteptările.
Fotografiile de nou-născut sunt opere de artă care merită afișate în locuri de cinste în casa ta. Fie că alegi să creezi o galerie pe perete cu cadrele preferate sau să păstrezi imagini în albume elegante pe mesele de cafea, acestea aduc o notă personală și emoțională spațiului tău de locuit. Afișarea fotografiilor ajută la crearea unui sentiment de căldură și apartenență, reamintind zilnic de legătura unică dintre membrii familiei.

Crearea unei tradiții
Începând cu ședința foto de nou-născut, poți stabili o tradiție de a realiza ședințe foto periodice pentru a marca etapele importante ale vieții familiei tale. Aceasta poate fi o modalitate frumoasă de a vedea cum evoluează fiecare membru al familiei și de a păstra vie amintirea momentelor fericite petrecute împreună.
Fotografiile de nou-născut sunt mai mult decât simple imagini; ele sunt amintiri vii, povești nespuse și legături emoționale care unesc o familie. Prin împărtășirea și expunerea acestora, le oferi o viață nouă, integrându-le în povestea continuă a familiei tale. Îți mulțumesc pentru că mi-ai permis să fac parte din această călătorie remarcabilă și să te ajut să capturezi începutul vieții bebelușului tău. Sper ca aceste imagini să fie o sursă de bucurie și mândrie pentru tine și familia ta pentru mulți ani de acum încolo.

Întrebări frecvente
Încheiem articolul nostru despre ședințele foto de nou-născut abordând câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la părinți. Aceste răspunsuri sunt menite să clarifice orice nelămuriri și să te ajute să te pregătești cât mai bine pentru această experiență unică.
Putem să reprogramăm ședința foto dacă este necesar?
Înțeleg că viața cu un nou-născut poate fi imprevizibilă. Dacă apar situații neprevăzute, sunt deschis să discutăm despre reprogramarea ședinței foto. Ideal este să mă contactezi cât mai curând posibil pentru a găsi o nouă dată care să ne conviețuiește ambilor. Prima reprogramare este oferită fără costuri suplimentare, subliniind flexibilitatea și înțelegerea mea față de necesitățile familiei tale.
Este important ca părinții să participe la ședința foto?
Participarea părinților la ședința foto nu este doar importantă, ci și încurajată. Aceste momente sunt oportunități prețioase de a captura legătura emoțională dintre voi și bebelușul vostru. Fotografiile cu părinții sunt adesea cele mai valoroase, reflectând afecțiunea și conexiunea unică a familiei. Voi oferi direcții și suport pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil și că rezultatul va fi natural și autentic.
Ce se întâmplă dacă fotografiile sunt pierdute?
În era digitală, securitatea și backup-ul datelor sunt esențiale. Toate fotografiile sunt salvate în mai multe locuri pentru a preveni pierderea acestora. În cazul extrem de improbabil al unei pierderi de date, voi lua toate măsurile necesare pentru a recupera fotografiile. Este important să știi că pun o mare valoare pe amintirile tale și voi face tot posibilul pentru a proteja aceste momente prețioase.
Pot include accesorii personale în ședință?
Da, încurajez includerea accesoriilor personale în ședința foto. Obiecte precum o păturică tricotată de bunica, o jucărie moștenită sau orice element cu valoare sentimentală pentru familia ta pot adăuga o notă personală și unică fotografiilor. Aceste detalii contribuie la povestea pe care o spunem prin imagini, făcând fiecare ședință foto deosebit de specială.


Sper că aceste răspunsuri la întrebările frecvente te-au ajutat să înțelegi mai bine procesul și să te simți mai pregătit pentru ședința foto de nou-născut. Dacă ai alte întrebări sau nelămuriri, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru a te asigura că experiența ta va fi cât mai plăcută și lipsită de stres.

 

Mai departe

Aniversarea celui mic se apropie și vrei să marchezi acest moment special într-un mod unic? Fie că te gândești la o explozie de culori și sănătate cu o ședință foto aniversară plină de fructe, sau la dulcea tradiție a unui tort decorat minunat, am pregătit pentru tine sfaturi esențiale pentru a alege decorul perfect care să reflecte personalitatea vibrantă a copilului tău.

Avantajele Ședinței Foto cu Fructe
Fotografia aniversară este o modalitate minunată de a captura momente unice și de a celebra ocazii speciale. În contextul ședințelor foto aniversare, alegerea tematicii și a accesoriilor este esențială pentru a crea amintiri vizuale memorabile. În ultima vreme, ședințele foto cu fructe au câștigat popularitate, oferind o alternativă colorată și SĂNĂTOASĂ la tradiționalul tort de aniversare. Iată câteva motive pentru care o ședință foto cu fructe ar putea fi alegerea perfectă pentru evenimentul tău special.


Aspecte vizuale și estetice ale fructelor în fotografii
Fructele, cu varietatea lor vastă de culori, forme și texturi, aduc un element vizual vibrant și natural ședințelor foto. Paleta lor coloristică, de la roșii aprinse la galbene strălucitoare și verzi calme, oferă un fundal fotogenic și atrăgător. Aceste culori vii pot fi folosite pentru a crea un contrast frumos cu vestimentația copiilor sau cu decorul general.


Beneficiile sănătoase și naturalețea opțiunii cu fructe
Alegerea fructelor ca element central în ședința foto aniversară nu este doar o opțiune estetică, ci și una sănătoasă. În contrast cu dulceața și caloriile unui tort, fructele sunt o sursă de nutrienți și vitamine, promovând un stil de viață sănătos. Acesta poate fi un aspect esențial de luat în calcul, mai ales dacă micuțul tău are restricții alimentare, alergii sau intoleranțe la anumite alimente. Există nenumărate moduri în care fructele pot fi aranjate pentru a adăuga un element unic ședinței foto. De la buchete de fructe sculptate artistic, la aranjamente în forme specifice, opțiunile sunt limitate doar de creativitate. Aceste elemente naturale nu doar că vor aduce un zâmbet pe fețele copiilor, dar vor contribui și la crearea unor fotografii unice și personalizate, care să reflecte cu adevărat spiritul aniversării.

Avantajele ședinței foto cu tort
Deși ședințele foto cu fructe au avantajele lor, tradiția și simbolismul unui tort aniversar continuă să fie o alegere populară și îndrăgită. Tortul rămâne un element central în multe aniversări, aducând cu sine un aer de festivitate și celebrare. Iată câteva dintre motivele pentru care alegerea unui tort în cadrul unei ședințe foto aniversare poate fi ideală.
Tortul aniversar este încărcat de semnificații și tradiții. Pentru mulți, prezența unui tort este sinonimă cu celebrarea și recunoașterea unui moment important în viață.


Unul dintre cele mai mari avantaje ale torturilor este varietatea lor enormă în ceea ce privește designul și personalizarea. De la torturi simpliste și elegante la creații elaborate și tematice, posibilitățile sunt aproape nelimitate. Patiseri și cofetari talentați pot crea adevărate opere de artă comestibile, care pot reflecta personalitatea sărbătoritului. Acest lucru permite nu doar celebrarea momentului, ci și exprimarea individualității.
Când alegem între o ședință foto aniversară cu fructe și una cu tort, este important să luăm în considerare câteva aspecte practice.
Pentru ședințele foto cu fructe, este important să se țină cont de prospețimea fructelor și de modul în care acestea sunt prezentate. Tortul, pe de altă parte, necesită planificare pentru livrare, depozitare și prezentare. Ambele opțiuni necesită o pregătire atentă pentru a asigura că elementele vizuale sunt în armonie cu tema ședinței foto.


Deci, indiferent dacă optezi pentru o ședință foto aniversară plină de culori și sănătate cu fructe sau pentru un moment tradițional cu un tort delicios, alegerea ta va fi cu siguranță perfectă. Copilul tău va trăi bucuria de a gusta ceva dulce și atractiv, iar tu vei avea ocazia de a imortaliza aceste momente unice și speciale. Fiecare zâmbet și strălucire din ochii micuțului tău va fi capturată în fotografii care vor deveni amintiri prețioase pentru ani de zile. Așadar, bucură-te de acest eveniment special, știind că ai făcut cea mai bună alegere pentru a avea un aniversar de neuitat.


Ești gata să creezi amintiri magice pentru aniversarea micuțului tău? Alege astăzi între o ședință foto vibrantă cu fructe sau una tradițională cu tort și pregătește-te pentru capturarea unor momente cu adevărat speciale. Contactează-ne acum pentru a discuta ideile tale și pentru a rezerva o ședință foto personalizată care să aducă în prim-plan personalitatea unică a copilului tău. Nu rata ocazia de a avea cele mai frumoase fotografii aniversare, care să fie atât o bucurie în prezent, cât și o comoară pentru viitor. Scrie-ne un mesaj sau sună-ne astăzi pentru a începe aventura în lumea culorilor și a zâmbetelor!

Mai departe

Ca fotograf profesionist, specializat in capturarea momentelor magice din viata copiilor, inteleg valoarea nepretuita a imortalizarii primilor ani de viata. De-a lungul timpului am avut privilegiul sa surprind zambete inocente, priviri curioase si bucuria pura a copilariei. In acest articol, va voi ghida pas cu pas in organizarea unei sedinte foto aniversare pentru micutii dvs., asigurandu-va ca fiecare clipa speciala este capturata cu dragoste.

Alegerea temei pentru sedinta foto aniversara este mai mult decat o simpla decizie estetica, este o ocazie de a reflecta personalitatea unica si interesele copilului dvs. In calitate de fotograf profesionist, am observat ca temele cu care rezoneaza cel mai bine sunt cele care se conecteaza la lumea copilului.

Tema fructe sau legume: Aceasta este o optiune colorata si vesela, perfecta pentru copiii care adora fructele sau legumele. Imaginati-va un decor vibrant, plin de culori, cu fructe sau legume. Aceasta tema nu doar ca este distractiva, dar si educationala, introducand copilul in lumea sanatoasa a alimentatiei. Pozele pot fi realizate cu copilul tinand sau "gustand" din elementele de decor, creand astfel cadre naturale si pline de viata.

Tema bucatar: Pentru micutii care iubesc sa se joace de-a bucatarii sau sunt fascinati de lumea gatitului, aceasta tema este ideala. Putem crea un mini-decor de bucatarie, complet cu ustensile de jucarie, faina, zahar, oale de bucatarie, sorturi colorate si poate chiar o mica toca de gatit. Aceasta tema stimuleaza creativitatea si joaca de rol, permitand copilului sa se exprime liber in timp ce "gateste" intr-un cadru plin de imaginatie.


In alegerea temei, este important sa luam in considerare nu doar ceea ce iubeste copilul, ci si ce ii starneste curiozitatea si entuziasmul. Daca copilul dvs. are o pasiune pentru un anumit tip de mancare sau se joaca adesea de-a bucatarul, aceste teme pot fi un punct de plecare excelent. Daca ii plac ardeii, rosiile, merele, ciresele, capsunile sau chiar lamaile, putem amenaja si organiza tema sedintei foto folosind fructele sau legumele preferate.

Pregatirea copilului pentru sedinta foto:
Ziua in care este programata sedinta foto aniversara trebuie sa fie una dintre cele mai relaxate zile pentru copilul dumneavoastra. Este esential sa planificati sedinta intr-un moment al zilei cand copilul este in mod natural mai energic si fericit. De obicei, acest moment este dupa somnul de pranz si dupa o masa usoara. Asigurati-va ca este odihnit, pentru a evita momentele de oboseala.


Pregatirea Emotionala si Fizica: Pregatirea pentru o sedinta foto nu este doar despre haine si decor, ci si despre crearea unei stari emotionale pozitive pentru copil.


Dialogul cu copilul:Incepeti prin a discuta despre sedinta foto intr-un mod entuziast si jucaus. Utilizati un limbaj si termeni pe care copilul ii intelege si ii face curios. De exemplu, daca tema este legata de bucatarie, puteti vorbi despre cat de distractiv va fi sa se joace de-a bucatarul in timpul sedintei foto.

Includerea parintilor in sedinta foto.
Capturarea relatiei dintre parinti si copii in timpul unei sedinte foto este nu doar valoroasa, ci si profund emotionala. Aceste momente impartasite sunt esentiale pentru a crea o amintire completa a copilariei, ilustrand legatura unica si iubirea dintre membrii familiei.
Fotografiile cu parintii sunt mai mult decat imagini; ele sunt amintiri tangibile care vor fi pretuite de-a lungul anilor. Ele capteaza legatura speciala si momentele de neuitat dintre parinti si copii, creand o mostenire vizuala pentru generatiile viitoare. Pozele cu parintii adauga o dimensiune emotionala profunda sedintei foto. Ele surprind afectiunea, protectia, bucuria si toate nuantele subtile ale relatiei dintre parinti si copii.


Prezenta parintilor in cadrul serdintei foto aniversare ofera copiilor un sentiment de siguranta si confort. Acest lucru permite copilului sa se exprime mai liber, stiind ca persoanele cele mai importante din viata lui sunt alaturi. Atunci cand parintii sunt inclusi in sedinta foto, interactiunile spontane si naturale sunt mai usor de capturat. Aceste momente, cum ar fi rasetele impartasite sau imbratisarile, aduc un element de autenticitate si caldura in fotografii.

Importanta tinutelor deosebite in sedinta foto si rolul garderobei studio-ului
Tinutele selectate pentru o sedinta foto cu copiii joaca un rol esential in crearea unui portret memorabil. Imbracamintea nu doar adauga culoare si textura imaginilor, dar si reflecta personalitatea si stilul unic al fiecarui mic model. In studio-ul nostru, punem la dispozitia parintilor o garderoba vasta si diversificata de hainute elegante, care pot fi alese fara costuri suplimentare.
Garderoba noastra include o gama larga de tinute pentru toate gusturile si tematicile. De la rochite de printesa, la costume de baietei, avem ceva potrivit pentru fiecare copil.

Toate hainele din colectia noastra sunt selectate cu grija pentru calitatea lor. Ne asiguram ca sunt confortabile, sigure pentru pielea copiilor si in perfecta stare pentru a arata impecabil in fotografii. Imbracamintea poate fi personalizata in functie de tema sedintei foto sau de preferintele personale ale copilului si ale parintilor. Acest lucru contribuie la crearea unui cadru foto unic si personalizat.Daca nu stii ce tinuta sa alegi pentru sedinta foto aniversara, iti oferim consiliere stilistica pentru a te asigura ca hainele alese complimenteaza tematica si personalitatea copilului.

Pentru ca oferim o garderoba diversificata, vei economisi timp si resurse, nefiind nevoie sa cumperi haine speciale pentru sedinta foto. De asemenea, acest lucru elimina stresul alegerea si pregatirea tinutelor inainte de eveniment. Posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de tinute ofera oportunitatea de a experimenta cu diferite stiluri, ceea ce va adauga diversitate si unicitate fiecarei sedinte foto.
Prin urmare, tinutele deosebite joaca un rol important in succesul unei sedinte foto, iar accesul la garderoba studio-ului aduce o valoare adaugata considerabila experientei parintilor si copiilor. Alegand din colectia noastra variata, fiecare sedinta foto se transforma intr-o ocazie speciala, capturand frumusetea si bucuria copilariei in cea mai stralucitoare forma a sa.

Daca, totusi alegi sa vii tu cu recuzita, imbracamintea ar trebui sa fie nu numai in ton cu tematica, dar si confortabila pentru copil. Evitati hainele care il pot irita sau ingreuna miscarea. Daca tema este fructe si legume, puteti alege culori vii sau imprimeuri cu aceste elemente. Pentru tematica de bucatar, un sort simpatic si o toca pot fi accesorii perfecte.


Accesorii si propsuri: Elementele suplimentare, cum ar fi jucariile preferate, pot ajuta la crearea unei atmosfere familiare si confortabile pentru copil. Acestea pot servi si ca distractii utile in cazul in care copilul devine nerabdator sau nelinistit.
Prin urmare, pregatirea pentru o sedinta foto nu se limiteaza la aspectele fizice, ci include si pregatirea emotionala a copilului. Un copil care se simte confortabil, inteles si ascultat va coopera mai usor si va avea o experienta placuta, ceea ce va duce la fotografii naturale si expresive.

Sfaturi pentru alegerea locatiei: Alegerea locatiei pentru sedinta foto aniversara este cruciala si trebuie sa fie in perfecta armonie cu tematica si personalitatea copilului.
Studio-ul foto este ideal pentru controlul total al luminii si fundalului. Este spatiul perfect pentru a crea un decor tematic detaliat, de la un mini-set de bucatarie la un peisaj de basm cu fructe si legume. Un studio ofera si confortul necesar copiilor, fiind un mediu controlat si sigur.
Exteriorul: Pentru copiii care iubesc natura sau sunt mai activi, un parc sau o gradina pot fi locatii ideale. Acestea ofera un fond natural frumos si permit copilului mai multa libertate de miscare. In plus, lumina naturala adauga o calitate unica fotografiilor.


Decorul joaca un rol vital in crearea atmosferei potrivite pentru sedinta foto. De exemplu, pentru tema bucatar, putem crea un colt de bucatarie cu accesorii miniaturale, iar pentru tema fructe/legume, putem folosi elemente colorate, cum ar fi cosuri cu fructe sau un fundal cu motive naturale.
Accesoriile adauga profunzime si interes vizual. Putem folosi diverse elemente, cum ar fi baloane, coronite de flori, jucarii tematice sau chiar elemente handmade, pentru a adauga unicitate sedintei. Este important ca aceste accesorii sa fie sigure si adecvate varstei copilului.
Indiferent daca alegeti sa organizam sedinta foto aniversara in natura sau in studio, ne asiguram ca mediul este sigur pentru copil. Acest lucru inseamna verificarea in prealabil a locatiei pentru potentiale pericole si asigurarea unui spatiu curat si sigur.


Confortul copilului este esential. In studio ne asiguram ca temperatura este adecvata, iar in exterior, va recomand sa fiti pregatiti pentru conditiile meteorologice. De asemenea, este important sa avem la dispozitie alimentul lui preferat si apa, pentru a mentine copilul hidratat si fericit.


In concluzie, locatia si decorul pentru sedinta foto trebuie sa fie nu numai estetic placute, ci si adaptate nevoilor copilului, si trebuie sa ne asiguram ca se simte in siguranta si confortabil. Acesta este secretul pentru a captura fotografii autentice si pline de viata, care sa fie apreciate ani de zile.

Interactiunea cu copilul pe parcursul sedintei: Interactiunea cu copilul pe parcursul sedintei foto este un aspect cheie pentru a obtine rezultate minunate. Iata cateva strategii pe care le folosim de obicei in lucrul cu copiii:
Jocuri si povestiri: Utilizam jocuri si ne folosim de povestirica sa mentinem copilul angajat si relaxat. De exemplu, intr-o tematica de bucatar, putem face jocuri de-a gatitul, pretinzand ca pregatim o mancare delicioasa, sau putem spune o poveste captivanta legata de o aventura intr-o lume plina de fructe si legume magice.


Flexibilitate si rabdare: Fiecare copil este unic, si ca atare, abordarea noastra este personalizata. Sunt momente cand poate fi necesar sa facem pauze sau sa schimbam tactica pentru a se potrivi cu starea de spirit a copilului. Stim ca rabdarea si adaptabilitatea sunt esentiale pentru a crea un mediu relaxat, in care copilul se simte liber sa se exprime si de aceea tratam fiecare sedinta foto diferit, in functie de starea copilului din ziua respectiva.

Surprinderea momentelor naturale: In calitate de fotograf, sunt mereu in cautarea acelor expresii autentice si momente spontane. Fie ca este vorba de un zambet larg, o grimasa amuzanta sau un ras contagios, acestea sunt momentele care aduc la viata fotografiile si care vor fi cele mai pretuite de familie.


Crearea unui mediu familiar pentru spontaneitate: Pentru a captura aceste momente, creez un mediu in care copilul se simte confortabil sa fie el insusi. Acest lucru inseamna adesea a juca rolul mai mult de companion decat de fotograf, participand activ la jocurile lor si raspunzand la curiozitatile lor.
Folosirea tehnicilor fotografice corespunzatoare: Pe langa interactiunea cu copilul, este esential sa folosesc tehnici care permit surprinderea rapida a acestor momente efemere. Acest lucru include utilizarea unor setari ale camerei care sa permita capturarea rapida si clara a miscarilor, precum si a fi mereu pregatit sa apas pe declansator.


Interactiunea cu copilul in timpul sedintei foto este o arta in sine. Este un echilibru delicat intre a ghida copilul, mentinem un mediu de joaca si distractie si sunte pregatit sa surprind acele clipe magice. Aceasta este esenta care transforma o fotografie obisnuita intr-una extraordinara si memorabila.

Intelegerea asteptarilor: Este crucial sa avem o discutie deschisa inainte de sedinta, pentru a intelege asteptarile si dorintele voastre. Aceasta poate include discutii despre tematica, decor, imbracaminte, si orice alt aspect specific pentru sedinta foto aniversara.
Alinierea viziunilor: Ca fotograf, scopul meu este sa aliniez viziunea mea artistica cu dorintele voastra. Acest lucru implica adesea un echilibru intre estetica dorita de parinti si abordarea mea creativa pentru a captura momentele autentice ale copilariei.
Voi, parintii sunteti mai mult decat simpli spectatori. Sunteti parteneri in acest proces creativ. Sfaturile si sugestiile voastre sunt intotdeauna binevenite si pot adauga o dimensiune unica sedintei foto.


Pe parcursul sedintei foto aniversare, puteti ajuta si in aspecte practice, cum ar fi schimbarea hainelor copilului, ajustarea decorului sau chiar participarea in cadrul foto pentru a incuraja copilul.
Uneori, cele mai pretioase momente sunt cele spontane intre parinte si copil. Aceste interactiuni naturale pot fi capturate, oferind o amintire autentica si emotionala.
In concluzie, colaborarea cu voi, parintii nu este doar utila, ci esentiala pentru o sedinta foto reusita. Prin combinarea viziunii artistice a fotografului cu cunoasterea parintilor despre copilul lor, putem crea un set de imagini care nu numai ca arata minunat, dar care vorbesc si despre legatura speciala de familie.

Organizarea unei sedinte foto pentru copii este o calatorie plina de creativitate, emotie si colaborare. De la alegerea temei care reflecta personalitatea copilului, la pregatirea si confortul acestuia, si pana la capturarea acelor momente spontane si pretioase, fiecare pas contribuie la crearea unei experiente memorabile. Rolul parintilor, ca parteneri activi in acest proces, este important pentru a asigura un mediu familiar si linistit, esential pentru succesul sedintei. Ca fotograf profesionist, ma angajez sa lucrez indeaproape cu fiecare familie pentru a asigura ca viziunea lor devine realitate, reflectand dragostea si bucuria unica a copilariei.
Chiar daca locuiti in Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Titu, Gaesti, Pucioasa, Fieni sau alte localitati din apropiere, va invit sa imi scrieti pentru a planifica o sedinta foto aniversara personalizata, care sa capteze spiritul si bucuria copilului dumneavoastra. Fie ca doriti sa explorati o tema speciala sau pur si simplu sa surprindeti esenta acestui moment pretios din viata copilului dvs., sunt aici pentru a va ajuta sa creati amintiri care vor dura o viata. Contactati-ma astazi pentru a incepe aceasta calatorie impreuna, unde fiecare zambet si raset se transforma intr-o amintire eterna.

 

 

Mai departe

Serbarea de sfârșit de an organizată de Grădinița Dorothy din Târgoviște, desfășurată la Cinema Independența, a fost un punct culminant al anului, subliniind dezvoltarea și realizările copiilor preșcolari. În calitate de fotograf profesionist din Târgoviște, cu o experiență vastă în fotografia de copii și cu un studio foto specializat pentru copii, eu - Eduard Ionescu, am fost onorat să documentez acest eveniment emoționant. Am capturat fiecare moment special și fiecare zâmbet strălucitor al copiilor, de la grupa baby până la cei din grupa mare, care au contribuit la acest spectacol memorabil.


Fiind martor al bucuriei și entuziasmului publicului, am simțit satisfacția profesională de a fotografia fiecare moment, știind că aceste imagini vor deveni amintiri prețioase. Prin prisma obiectivului meu, am văzut cum Grădinița Dorothy a creat încă un eveniment captivant și plin de emoție, un adevărat festival vizual și sufletesc pentru toți cei prezenți.


Cel mai impresionant moment a fost reprezentarea vremurilor noastre dominate de tehnologie, unde copiii au interpretat cu măiestrie modul în care aceasta ne distanțează de realitatea prezentului. Acest segment a evidențiat importanța de a ne deconecta de la ecranele telefoanelor și gadgeturilor, pentru a trăi momentul prezent și a comunica cu cei din jur. Fotografiile realizate în cadrul festivalului, au capturat esența acestei prezentări, spunând povești despre inocență, bucurie și importanța conexiunilor umane.


În calitate de fotograf profesionist din Târgoviște, specializat în fotografia de copii, această ocazie a fost o onoare și un prilej de a aduce în fața lumii frumusețea și sinceritatea momentelor copilăriei. Serbarea de la Grădinița Dorothy a fost nu doar un spectacol, ci și o lecție de viață valoroasă, imortalizată prin arta fotografiei.
In acest LINK gasiți galeria completă cu fotografiile de la acest extraordinar eveniment. 

Mai departe

Îmi doresc să îți vorbesc despre ceva cu adevărat special: importanța capturării acelor momente unice și magice din perioada maternității tale. Ești acum într-o etapă a vieții tale care este atât de plină de emoție, de transformare și de așteptări. O perioadă care nu se va repeta niciodată în același fel și care merită să fie imortalizată în imagini care îi vorbesc direct inimii. Gândește-te la fotografie nu doar ca la un simplu act de a face o poză, ci ca la un mod de a păstra o bucată din povestea ta unică. Aceste fotografii vor fi mai mult decât imagini, ele vor fi amintiri palpabile ale felului în care te-ai simțit, ale visurilor și speranțelor tale, ale legăturii profunde care se țese deja între tine și micuțul tău. În fiecare imagine voi căuta să surprind esența acestei perioade minunate din viața ta, să arăt frumusețea, forța și dragostea care te înconjoară.


Aceste fotografii vor deveni un tezaur de familie, o moștenire prețioasă. Imaginează-ți bucuria și emoția de a le împărtăși cu copilul tău pe măsură ce el sau ea crește. Vor fi o punte de legătură între tine și generațiile viitoare, o fereastră spre un moment care, deși trecător, a lăsat o amprentă eternă asupra sufletului tău și al familiei tale. Și mai este ceva atât de vindecător și de puternic în aceste ședințe foto. Ele îți oferă șansa de a te vedea prin ochii mei - nu doar ca fotograf, ci ca un observator plin de admirație pentru călătoria ta. În aceste momente, poți să îmbrățișezi fiecare schimbare, să te simți frumoasă, puternică și completă. Este un moment de sărbătoare a corpului tău, a minunii pe care o aduce și a povestii pe care o scrii.

Dragă viitoare mămică, fotografia de maternitate nu este doar despre capturarea frumuseții tale exterioare. Este despre capturarea inimii tale, a speranțelor tale, a visurilor tale. Este despre a crea o amintire care va rezista testului timpului, care va fi prețuită și împărtășită cu dragoste. Ca fotograf, este o onoare și o bucurie pentru mine să fiu parte din această călătorie cu tine și să te ajut să păstrezi aceste momente de neuitat pentru totdeauna.

Alegerea momentului ideal
Primul pas este să alegi momentul ideal pentru ședința foto. Recomand perioada cuprinsă între săptămânile 28 și 32 de sarcină. În această fereastră, burtica ta este suficient de rotunjită pentru a evidenția sarcina, dar te vei simți încă confortabil pentru a poza. Știu că fiecare sarcină este unică, așa că voi fi alături de tine pentru a alege cel mai bun moment, în funcție de cum te simți.

Sfaturi pentru tine
Odihna și alimentația sunt esențiale în această perioadă. Înainte de ziua ședinței, asigură-te că ai parte de un somn odihnitor și de o alimentație echilibrată. Starea ta de bine se va reflecta în fotografii.


Când vine vorba de vestimentație, îți recomand să alegi haine în care te simți confortabilă și frumoasă. Ținutele care pun în valoare burtica, cum ar fi rochii fluide sau topuri cu texturi delicate, sunt ideale. De asemenea, accesoriile pot adăuga un plus de personalitate imaginilor. Dacă ai un obiect special, cum ar fi o ecografie, o pereche de încălțări pentru bebeluș sau o carte, adu-l cu tine. Va adăuga o notă personală și emoțională fotografiilor.

Ținute pentru ședința foto de maternitate
Alegerea ținutei potrivite pentru sedința ta foto de maternitate este un aspect esențial pentru a te asigura că te simți frumoasă și confortabilă, iar fotografiile reflectă cel mai bine emoțiile și frumusețea acestei perioade unice din viața ta. La studioul foto, mă mândresc cu o colecție variată și atent selecționată de ținute special concepute pentru ședințele foto de maternitate. Acestea includ rochii elegante și fluide, care urmăresc linia corpului și evidențiază frumos burtica, topuri cu texturi fine și delicate care adaugă un plus de feminitate și grație imaginii tale.
Fiecare ținută din colecția studioului foto este aleasă pentru a asigura confortul tău și pentru a te face să te simți specială. Am o gamă variată de culori și stiluri pentru a se potrivi cu orice preferință și personalitate. De asemenea, îți pun la dispoziție accesorii elegante și subtile, care pot completa perfect ținuta, adăugând un plus de caracter și unicitate fiecărei fotografii.
Te încurajez să alegi din aceste ținute puse la dispoziție de studio, dar dacă ai o ținută personală sau un obiect special care are o semnificație deosebită pentru tine, te încurajez să le aduci. Aceste elemente personale vor adăuga o notă unică și emoțională fotografiilor tale, transformându-le în amintiri cu adevărat personale și semnificative.

Rolul meu ca fotograf
În calitate de fotograf profesionist specializat pe fotografia de maternitate, voi fi aici pentru a-ți oferi toată asistența și consultanța de care ai nevoie. De la alegerea ținutelor până la sugestii de poze și posturi, te voi ghida pas cu pas. Scopul meu este să te fac să te simți confortabilă, încrezătoare și frumoasă în această zi specială. Vreau să te asigur că voi fi atent la nevoile tale și la confortul tău pe tot parcursul ședinței foto. Voi crea un mediu relaxant și plăcut, astfel încât să te poți bucura pe deplin de această experiență. Împreună vom crea amintiri vizuale ale acestei perioade incredibile din viața ta, amintiri care vor străluci prin autenticitate, frumusețe și emoție.

Să ne concentrăm acum pe un aspect esențial al fotografiei în studio: iluminarea. Iluminarea corectă nu doar că evidențiază frumusețea și emoția momentului, dar contribuie și la crearea atmosferei dorite.

Jocul de lumini pentru a sublinia emoția
În studio folosesc diverse tehnici de iluminare pentru a sublinia diferite aspecte ale fotografiei de maternitate. De exemplu, lumina moale și difuză poate adăuga o senzație de căldură și intimitate, în timp ce o iluminare mai directă poate accentua contururile și forma burticii tale. Voi alege tipul de iluminare în funcție de ce alegem să transmită fiecare fotografie și în funcție de atmosfera pe care vrei să o creez în fotografiile tale de maternitate.

Crearea atmosferei prin iluminare
Atmosfera este cheia pentru a transforma o fotografie bună într-una extraordinară. Voi folosi iluminarea pentru a crea exact sentimentul pe care îl cauți: fie că este vorba de ceva dramatic și puternic, fie ceva blând și liniștitor. Scopul este de a folosi lumina nu doar ca un instrument tehnic, ci ca un mijloc de a crea o poveste vizuală, una care vorbește despre tine și călătoria ta.

Adaptarea tehnicilor de iluminare la nevoile tale
Fiecare femeie este unică, iar felul în care lumina interacționează cu trăsăturile tale este diferit. Știu cum să găsesc unghiurile și setările aparatului foto care te pun în cea mai bună lumină, la propriu. Acest lucru poate însemna ajustarea fină a unghiurilor de lumină, intensitatea acesteia sau folosirea diferitelor surse și modificatoare de lumină pentru a evidenția frumusețea ta naturală și unicitatea burticii tale.

Rolul umbrelor și a contrastului
Umbrele și contrastul joacă, de asemenea, un rol important în crearea fotografiilor de maternitate cu impact vizual. Umbrele pot adăuga profunzime și dimensiune, oferind un sentiment de mister sau dramatism. Voi utiliza contrastul pentru a adăuga un element de interes vizual, asigurându-mă că fiecare fotografie este nu doar frumoasă, ci și captivantă. În concluzie, iluminarea în studio este mult mai mult decât o simplă necesitate tehnică; este un mod artistic de a sublinia frumusețea, forța și emoția unică a fotografiei de maternitate. Ca fotograf profesionist de studio, voi folosi fiecare fascicul de lumină pentru a scrie o parte din povestea ta, creând imagini care vorbesc despre dragostea și așteptarea care te înconjoară în această perioadă specială din viața ta.

În continuare vreau să îți vorbesc despre un aspect esențial în fotografia de maternitate: arta poziționării și posturii. Aceasta este cheia pentru a capta frumusețea și emoția momentului tău unic.

Ghidare în alegerea posturilor
O parte importantă a rolului meu ca fotograf profesionist este să te ghidez în alegerea posturilor care te avantajează cel mai mult. Vom experimenta cu diferite poziții care nu doar că te vor face să arăți minunat, dar vor reflecta atât emoția cât și conexiunea pe care o ai cu bebelușul tău. Fie că este vorba de o postură stând, așezată sau chiar sprijinită, fiecare va fi aleasă pentru a sublinia frumusețea unică a sarcinii tale.

Confort și naturalețe
Este esențial ca tu să te simți confortabilă și relaxată în timpul ședinței foto. Pozițiile alese nu trebuie să fie forțate sau incomode. Vom lucra împreună pentru a găsi acele posturi care te fac să te simți naturală și la ease. Acest lucru nu numai că va ajuta fotografiile să arate mai autentice, dar va asigura și că experiența ta este plăcută și memorabilă.

Capturarea emoției și conexiunii
Pe lângă estetică, posturile pe care le vom alege vor avea rolul de a capta emoția și conexiunea specială a acestui moment din viața ta. Vom explora poziții care să arate legătura profundă între tine și copilul tău nenăscut, cum ar fi mâinile plasate cu grijă peste burtică sau un gest tandru spre tine însăți. Aceste mici detalii vor adăuga o profunzime emoțională fotografiilor.

Variația și creativitatea în poziții
Vom încerca și o varietate de poziții pentru a asigura că avem o gamă largă de fotografii din care să alegem. De la poziții clasice, elegante, la unele mai creative sau jucăușe, varietatea va adăuga dinamism și unicitate ședinței tale foto. Fiecare poziție va fi adaptată pentru a se potrivi stilului și personalității tale.
În final, scopul meu este să folosim poziționarea și postura ca un mod de a spune povestea ta unică de maternitate, de a captura frumusețea și emoția acestei perioade și de a crea amintiri vizuale care vor fi prețuite pentru totdeauna. Împreună, vom crea o serie de imagini care să reflecte nu doar frumusețea exterioară, ci și splendoarea interioară a călătoriei tale către maternitate.

Familia în fotografia de maternitate

Fotografia de maternitate este o oportunitate unică de a surprinde un moment magic din viața unei familii, mai ales când include și participarea tatălui viitorului bebeluș, precum și a fraților acestuia, dacă există. În aceste ședințe foto, accentul se pune nu doar pe estetica imaginii, ci și pe capturarea emoțiilor și a conexiunii speciale dintre membrii familiei.
Fotografiile vor fi atent compuse pentru a reflecta legătura profundă dintre mamă și copilul nenăscut încă, dar și relația specială dintre tată și viitorul său bebeluș. De exemplu, o imagine poate surprinde tatăl așezat lângă mamă, mâinile lui alăturându-se celor ale mamei peste burtică, un gest care simbolizează unitatea și protecția familiei. Frații mai mari pot fi incluși în mod creativ, poate prin așezarea lor în apropierea burticii mamei, semnificând anticiparea și bucuria întâlnirii cu noul membru al familiei.
În aceste momente, fiecare gest, fiecare privire schimbată între membrii familiei adaugă o valoare emoțională deosebită imaginilor. Poate fi capturat un moment de joc între frați, un zâmbet schimbat între părinți, sau chiar momente de reflecție și visare la viitor. Aceste detalii subtile, dar puternice, transformă fotografiile de maternitate în amintiri prețioase, care vor fi privite cu drag de-a lungul anilor.

După ce am explorat împreună subiecte precum poziționarea și postura, acum să ne îndreptăm atenția către un alt aspect crucial al procesului artistic: editarea fotografiilor. Această etapă, desi nu necesită în totalitate participarea ta, este la fel de importantă ca și fotografierea în sine, deoarece printr-o editare atentă putem accentua frumusețea și emoția momentelor capturate.

Selecția pozelor trimise la editare

Selectarea fotografiilor pentru editare este un pas esențial în procesul de creare a unei colecții de amintiri de neuitat. În calitate de viitoare mămică, ai ocazia unică de a alege imaginile care vor fi editate și care vor forma povestea vizuală a acestui moment special din viața ta. Acest proces de selecție nu este doar o parte tehnică, ci și o călătorie emoțională în care îți vei revedea și retraiești emoțiile și conexiunile surprinse în fotografii.
În timp ce parcurgi fotografiile realizate, te voi îndruma să te concentrezi pe acele imagini care rezonează cel mai mult cu tine și familia ta. Poate fi vorba despre o fotografie în care lumina cade perfect peste formele burticii, sau despre acea imagine spontană în care râsul și fericirea sunt surprinse autentic. În selectarea fotografiilor, te încurajez să gândești la ceea ce fiecare imagine îți spune, la poveștile pe care le vei povesti când vei privi înapoi la aceste momente.

Sublinierea frumuseții naturale prin editare
Procesul meu de editare este orientat spre a accentua frumusețea naturală a fotografiilor, păstrând în același timp un aspect cât mai autentic. Voi folosi tehnici de editare pentru a îmbunătăți luminozitatea și contrastul, asigurându-mă că fiecare detaliu este văzut în cel mai bun mod posibil. De asemenea, voi ajusta culorile pentru a le face să strălucească, menținând totodată un aspect natural și realist.

Păstrarea autenticității și naturaleții
Un principiu cheie în editarea fotografiilor de maternitate este de a păstra autenticitatea momentului. Deși voi efectua ajustări tehnice, mă voi asigura că acestea nu alterează realitatea și frumusețea naturală a imaginii tale. Scopul este de a îmbunătăți fotografia, nu de a o schimba radical. Acest lucru înseamnă că voi lucra cu sensibilitate pentru a păstra trăsăturile unice și emoțiile capturate în fiecare cadru. Cu toate acestea, mă voi asigura că voi elimina toate imperfecțiunile și în fotografiile tale de maternitate vei fi perfectă, așa cum ești și în realitate.

Accentuarea emoției prin tehnici de editare
Editarea va fi, de asemenea, folosită pentru a accentua emoția și povestea din spatele fiecărei fotografii. Prin ajustarea tonurilor și a intensității culorilor, pot crea o atmosferă care complementează sentimentul pe care îl vrei transmis prin fotografia ta. Fie că este vorba de o senzație de calm și liniște sau de una de bucurie și anticipare, voi folosi editarea pentru a adânci și a scoate în evidență aceste emoții.

Colaborarea cu tine în procesul de editare
Procesul de editare va fi unul colaborativ. Îți voi oferi o previzualizare a fotografiilor editate și voi fi deschis la orice feedback sau preferințe pe care le-ai putea avea. Scopul meu este de a te asigura că rezultatul final este exact așa cum ți-l imaginezi și că reflectă în mod fidel și frumos această perioadă extraordinară din viața ta.
În concluzie, editarea fotografiilor de maternitate este un proces delicat și artistic, menit să aducă la lumină cea mai bună versiune a momentelor tale prețioase. Ca fotograf, mă angajez să folosesc această etapă pentru a completa povestea maternității tale, accentuând frumusețea, emoția și autenticitatea fiecărei imagini pe care am avut privilegiul să o capturăm împreună.

În încheierea acestui articol despre sedința foto de maternitate, aș dori să subliniez importanța și frumusețea acestui gen de fotografie. Ca fotograf profesionist de studio, specializat în sedințe foto pentru gravide, am avut privilegiul de a lucra cu viitoare mămici din Târgoviște, Brașov, București, Ploiești, Pitești, Buzău, Timișoara, Arad, Oradea, Iași, Constanța, dar și din alte orașe din România. Fiecare ședință foto de maternitate pe care am realizat-o a fost unică și personalizată, capturând momente prețioase și emoții intense.


Ședința foto de maternitate nu este doar un proces de a face poze, ci este o artă de a capta esența maternității și frumusețea unei femei într-unul dintre cele mai importante momente din viața ei. În calitate de fotograf profesionist de studio, mă străduiesc să creez un mediu confortabil și relaxant, unde fiecare viitoare mămică se poate simți specială și îngrijită.
Fotografiile de maternitate sunt mai mult decât simple imagini, ele sunt amintiri vii, o poveste vizuală a călătoriei unei femei spre perfecțiune. Sunt mândru să ofer servicii de înaltă calitate, utilizând cele mai bune tehnici de iluminare și editare pentru a mă asigura că fiecare fotografie reflectă frumusețea, forța și emoția acestui moment unic.
În cele din urmă, fiecare ședință foto de maternitate pe care o conduc este o poveste de dragoste - dragostea unei mame pentru copilul ei, dragostea unei familii care crește. Ca fotograf, misiunea mea este de a te ajuta să păstrezi aceste amintiri prețioase, creând imagini care vor fi iubite și apreciate pentru generații.
Îți mulțumesc pentru că mi-ai permis să fiu parte din această călătorie minunată. Dacă îți dorești o ședință foto de maternitate în studio, poți consulta pachetele foto de maternitate în studio sau poți solicita informații suplimentare. Sunt Eduard Ionescu – fotograf profesionist de studio și evenimente și sunt aici pentru a te ajuta să îți capturezi povestea de maternitate în cele mai frumoase imagini, indiferent dacă ești în Târgoviște, Brașov, București, Ploiești, Pitești sau oriunde în toată țara și nu numai. Aștept cu nerăbdare să creăm împreună amintiri care vor dăinui o viață întreagă.

 

 

Mai departe

✨ Maratonul Mini Sesiunilor de Crăciun: O Aventură Specială pentru copii! ✨
Dragi părinți, vă invităm să sărbătorim spiritul Crăciunului printr-o experiență fotografică unică, dedicată exclusiv micuților! 
În zilele de 20, 21 și 22 noiembrie 2023, studio-ul nostru se va transforma într-un tărâm de poveste pentru cei mici cu vârste cuprinse între 1 și 6 ani. Acest maraton de mini sesiuni este parte a unui program pilot special, unde fiecare copil va avea șansa de a fi în centrul atenției.
Detalii despre pachet:
• Sesiuni individuale de 15 minute, dedicate exclusiv copilului dumneavoastră.
• 1 decor festiv la alegere din cele 4 opțiuni încântătoare, creând scena perfectă pentru micuții eroi.
• 15 minute magice pentru a obține cele mai frumoase fotografii pentru copilul tău.
• Ținută de Crăciun asigurată de studio, adăugând o notă magică ședinței foto.
• 10 fotografii profesionale selectate pe loc de către voi, pentru a captura bucuria și inocența sărbătorilor.
• Posibilitatea de a achiziționa cadre suplimentare la doar 20 lei/fotografie.
• Toate fotografiile alese le veți primi imediat după ședința foto atât in format digital cât și printate.

Prețul special pentru această experiență unică este de 300 lei.
Fiind un program pilot, sesiunile sunt dedicate exclusiv copiilor, fără participarea părinților în fotografii. De asemenea, sunt acceptate doar familii cu un singur copil.
Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să rezervați cât mai curând posibil. Pentru detalii și programări, nu ezitați să ne contactați.
Haideți să transformăm această perioadă a anului într-o amintire specială pentru cei mici! 

Mai departe

ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI:

Cu ce hăinuțe venim?

Veniți cu vestimentație asortată - vă sfătuim să optați pentru ținute care să se armonizeze între ele, evitând excesul de modele sau imprimeuri. În colecția noastră, găsiți și îmbrăcăminte de sezon pentru băieței și fetițe. Totuși, apreciem și când alegeți să purtați propriile voastre haine, deoarece sunteți cei mai în măsură să știți ce culori și stiluri vă pun în valoare. Diversitatea preferințelor este vastă și este puțin probabil să avem o garderobă care să satisfacă pe toată lumea. De aceea, ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: creăm imagini memorabile.

Putem face și noi poze cu copilul?

Absolut! Fotografiile de familie sunt esențiale: Copilul va fi fotografiat atât individual, cât și alături de voi.

Copilul nostru este puțin răcit, este o problemă dacă venim cu el așa?

Da! Este o preocupare serioasă și vă solicităm să ne informați din timp pentru a putea amâna ședința. Sănătatea copiilor este o prioritate pentru noi și acceptăm în studio doar copii care nu prezintă probleme de sănătate. Acesta este un gest de respect față de voi și familiile voastre. Scopul nostru este să ne asigurăm că niciun copil nu pleacă de la noi cu vreo indispoziție, chiar și cea mai ușoară. Reprogramarea nu implică niciun cost suplimentar sau obligație din partea voastră, atâta timp cât agenda noastră ne permite acest lucru!

Câte poze primesc de la ședința foto?

La ședința foto de Crăciun veți primi minim 60 de fotografii editate. Dacă copilul colaborează exemplar, este posibil să primiți un număr mai mare de imagini digitale.

Primesc pozele brut?

Aveți opțiunea de a primi și imaginile needitate contra unei sume simbolice de 500 de lei. Dacă doriți acest serviciu suplimentar, este esențial să ne informați în prealabil, pentru că ștergem fișierele brute după procesul de editare. Fiindcă aceste fișiere ocupă mult spațiu, vă recomandăm să aduceți un stick USB sau un hard disk extern la ședința foto pentru a le putea transfera imediat.

Cu ce ne încălțăm?

Încălțăminte de interior - pentru cei care ne calcă pragul pentru prima oară, în studioul nostru se circulă exclusiv cu încălțăminte imaculată. Dacă doriți să fiți fotografiați încălțați, vă rugăm să veniți cu o pereche de schimb curată. Opțiuni precum șosete, cizmulițe de casă sau alte alegeri ce se potrivesc cu vestimentația și decorurile noastre sunt binevenite.

În cât timp voi primi pozele?

Cu celeritate. Facem tot posibilul să procesăm galeriile foto și să le punem la dispoziția voastră online în cel mult 10 zile lucrătoare de la sesiunea foto. În cazul unei întârzieri, vă asigurăm că nu este vorba de uitare, ci doar de un volum mai mare de lucru, pe care îl gestionăm cât se poate de repede.

Cum voi primi pozele?

Prin galerie digitală privată. Punem la dispoziție o platformă modernă care permite salvarea galeriilor sub formă de aplicații pe telefonul mobil, fără a ocupa spațiu, deoarece sunt stocate pe serverele proprii. Galeriile vor fi disponibile pentru o perioadă de 2 ani după sesiune, perioadă în care puteți accesa fotografiile oricând și de oriunde doriți. În ciuda acestui fapt, recomandăm salvarea imaginilor în cel puțin două locuri sigure. Dacă preferați primirea pozelor prin e-mail, este suficient să ne furnizați o adresă și le veți primi fără logo și la rezoluție maximă. Ne asigurăm să vă oferim această opțiune, dar dacă omitem, vă rugăm să ne reamintiți. Fiți atenți, linkul de descărcare este activ doar pentru câteva zile de la trimitere. Dacă expiră înainte să puteți descărca pozele, nu ezitați să ne cereți să vi le retrimitem.

Oferiți și albume?

Sigur că da! Am selectat o varietate de nuanțe și modele pentru coperte pentru a satisface orice preferință. Le asamblăm cu grijă, vă trimitem proiectele pentru confirmare și colaborăm cu cei mai buni producători de albume foto din țară, astfel încât albumul de Crăciun să fie de o calitate superioară, durabil și să vă bucure privirea de-a lungul anilor.

Oferiți și tablouri ?

Desigur, realizăm și tablouri. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele voastre, fie că este vorba de dimensiuni sau stiluri. Tablourile sunt printate pe materiale de înaltă calitate și sunt gata de agățat pe perete, transformând orice fotografie într-o operă de artă durabilă pentru casa voastră.

Unde trebuie să venim?

Adresa studioului nostru este: Târgoviște, Strada Luceafărului, Nr.16 - pe lângă benzinăria OMV de pe centură. Vă veți orienta către o clădire nouă, albă, impresionantă. Odată ajunși, veți găsi intrarea pe partea stângă - ușa din față, la etaj. În zona respectivă sunt suficiente locuri de parcare pe stradă, deci puteți parca în orice spațiu liber fără griji.

Mai departe

Aventura Decorurilor de Crăciun: Studio Copii Târgoviște 2023
Anul 2023 a adus cu el o nouă magie la Studioul nostru foto din Târgoviște, o magie țesută cu fir de lumină și culoare în inima sărbătorilor de iarnă. În spatele fiecărei sesiuni foto de Crăciun, se află o aventură a creativității și pasiunii noastre pentru arta fotografică. A fost o călătorie plină de provocări, descoperiri și, mai presus de toate, multă bucurie, pe măsură ce am amenajat cele patru decoruri de Crăciun, fiecare cu povestea și personalitatea sa distinctă.

Decorul #1: Classic Red & Green
Călătoria noastră a început cu nostalgia culorilor clasice ale Crăciunului – roșu intens și verde viu. A fost ca și cum am fi împodobit nu doar un brad, ci întregul studio. Am căutat globurile perfecte, am legat fundițe și am aranjat instalații de brad, totul pentru a recrea căldura tradițională a sărbătorilor. Fiecare glob elegant și fiecare ramură de brad împodobită au fost gândite să încadreze și să reflecte bucuria familiilor reunite. Efortul a meritat pe deplin, când am văzut zâmbetele largi și ochii plini de mirare ai celor care ne-au trecut pragul.

Decorul #2: Winter Wonderland
A urmat apoi visul alb al iernii, un decor inspirat de poveștile înghețate și de puritatea zăpezii ce acoperă totul cu un strat de liniște. Am îmbrăcat brăduții în alb, am așezat cu grijă fiecare fulg artificial și am ales o băncuță de lemn care să evoce amintiri ale serilor de iarnă petrecute la săniuș. Această lume albă ca în poveștile cu zâne a fost creată pentru a surprinde în cadrele foto farmecul iernii, fără degerăturile ei.

Decorul #3: Vintage Nostalgia
Cel de-al treilea decor a fost o provocare deosebită – o invitație la călătorie în timp. Cu un dulap vechi, plin de povești și amintiri, am recreat sentimentul acela confortabil al Crăciunilor de altădată. Lumina difuză, brazi din catifea și instalațiile luminoase au adăugat doar atât cât să accentueze atmosfera de intimitate și căldură. A fost o muncă de echipă în care fiecare detaliu a fost pe rând, discutat, ajustat și perfecționat.

Decorul #4: Feminine Splendor
În final, am dat frâu liber imaginației și am creat un decor care celebrează frumusețea și forța feminină. Aici, într-un univers de strălucire, fiecare oglindă și glob reflectă lumina și eleganța. Podeaua strălucitoare și bradul împodobit cu accesorii sclipitoare au fost alese pentru a oferi un fundal luxos și regal pentru portretele de Crăciun.

Fiecare decor a fost o aventură în sine, o poveste de spus și un cadru de vis pentru clienții noștri. Pentru noi, cei de la Studio Copii Târgoviște, aventura amenajării acestor spații a fost despre mai mult decât simpla pregătire a unui set foto. A fost despre a construi o scenă unde fiecare familie, fiecare individ poate trăi și poate imortaliza bucuria propriei lor povești de Crăciun.

Pe măsură ce intrăm în sezonul de iarnă 2023, așteptăm cu nerăbdare să vă primim în universul nostru, să vă fim alături în capturarea momentelor de neuitat și să adăugăm încă o amintire la colecția voastră de fotografii de sărbători. Vă invităm să ne fiți parteneri în această călătorie și să ne lăsați să vă arătăm cum, la Studio Copii Târgoviște, fiecare fotografie prinde viață în spiritul Crăciunului.

Mai departe

Sfaturi utile ședința foto de Crăciun - Târgoviște 2023

Crăciunul…perioada anului în care casele sunt învăluite în luminițe strălucitoare, bradul e împodobit cu globuri colorate și atmosfera este încărcată de magie și voie bună. Acest sezon nu este doar un prilej de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, ci și o oportunitate excelentă de a imortaliza aceste clipe prin intermediul fotografiei. Însă, cum să te asiguri că sedinta foto de Crăciun 2023 va fi una reușită, care să capteze cu adevărat spiritul sărbătorilor?
În articolul acesta vom explora o serie de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să te pregătești pentru cea mai memorabilă sesiune foto de Crăciun. De la oferirea ținutelor pentru copiii de pana la 7 ani și până la tehnici avansate de iluminare, avem tot ce îți trebuie pentru a te asigura că pozele tale vor arăta profesionist și vor fi pline de farmec. Dar până atunci poți vedea aici cum arată în detaliu cele 4 decoruri de Crăciun pe care le-am pregătit anul acesta. Decorul #1: Roșu cu verde - culorile clasice ale Crăciunului.

 Gândit până la cel mai mic detaliu, decorul include elemente precum globuri strălucitoare, frunze de brad împodobite și accente de roșu, care aduc un plus de eleganță. Fiecare colțișor este special amenajat astfel încât să invite la zâmbete și să capteze cele mai prețioase momente ale dumneavoastră și ale celor dragi.

Sfaturi pentru Alegerea Ținutelor
* Asortarea Culorilor: Având în vedere că decorul este predominant roșu și verde, optați pentru ținute care se potrivesc cu aceste culori, dar care nu le concurează. Culori neutre ca bej, alb sau gri pot fi excelente alegeri.
* Accente Festive: Completați ținutele cu accesorii de Crăciun, precum bentițe cu motive festive pentru fete sau cravate cu tematică de sărbători pentru băieței.
* Confortul Contează: Asigurați-vă că ținutele sunt confortabile, mai ales dacă aveți copii mici. Hainele ar trebui să permită mișcarea ușoară pentru a capta poze naturale și spontane.
* Evitați Modelele Complicate: Cu un decor atât de detaliat, este bine să evitați haine cu imprimeuri complexe care ar putea să distragă atenția de la fețele voastre.
* Ținutele Tematice sunt Binevenite: Puteți să optați pentru tradiționalele pulovere de Crăciun sau pijamale tematice pentru a intra și mai mult în spiritul sărbătorilor.
* Texturile pot Adăuga Profunzime: Materiale ca lâna, cașmirul sau dantela pot adăuga o notă de complexitate și profunzime fotografiilor voastre.
* Verificați cu noi: Dacă aveți nelămuriri sau dorințe speciale, nu ezitați să discutați cu noi înainte de ședința foto de Crăciun pentru a vă asigura că ținutele alese se potrivesc pe decor.
* Obiecte Personale: Deși avem recuzită pregătită, aducerea unor obiecte personale poate adăuga o notă personală și unică ședinței foto.
* Încălțăminte: Deoarece fotografiile vor fi făcute în studio, iar decorul acesta este amenajat în stilul unei camere, nu recomandăm încălțămintea. Dacă, totuși considerați că aveți nevoie de încălțări, veți avea acces pe decoruri doar cu încălțăminte nouă sau curățată de acasă.


Decorul #2: Un colt de rai alb

Într-un contrast încântător față de decorul tradițional de Crăciun, al doilea nostru decor îți va transporta imaginația într-o lume albă ca în poveștile cu zâne. Brăduții sunt îmbrăcați în alb, băncuța de lemn emană o notă rustică, iar zăpada artificială completează tabloul, creând o atmosferă feerică și pură. Este un loc unde copiii pot experimenta bucuria jocului în zăpadă, fără frigul iernii, și unde noi avem oportunitatea de a captura momente unice și fericite.

Recomandări pentru ținute:
* Culori Pastelate sau Neutre: Dat fiind că decorul este alb și pur, ținutele în culori pastelate sau tonuri neutre vor arăta minunat. Nuanțe de gri, bej sau roz pal ar fi alegeri excelente.
* Accesorii cu Luciu: Folosiți accesorii care reflectă lumina pentru a adăuga un strop de magie. Gândiți-vă la diademe, brățări sau chiar butoni cu puțin sclipici.
* Material Pufos sau Păros: Cu un decor atât de "gheață și zăpadă", un pulover pufos sau o jachetă cu blană arată nu doar potrivit, dar adaugă și textură fotografiilor.
* Verificați cu noi: Dacă aveți nelămuriri sau dorințe speciale legate de ținute, discutați în prealabil cu noi pentru a vă asigura că totul se va îmbina perfect cu decorul.
* Obiecte Personale: Jucării sau accesorii preferate ale copiilor pot adăuga o notă personală și autentică fotografiilor. Gândiți-vă la o jucărie de pluș sau la un obiect care îi face pe cei mici să zâmbească.

 

Decorul #3: Dulapul amintirilor

Cel de-al treilea decor din colecția noastră este o creație unică și emoționantă, purtând semnătura și sufletul lui Eduard. Conceput la StudioCopii cu o atenție aparte la detalii, acest spațiu evocă amintirile prețioase ale copilăriei. Centrat în jurul unui dulap vechi, plin de amintiri și sentimente, decorul servește ca un portal către o lume magică și călduroasă. Lumina ingenioasă împrăștie o aură de mister și intimitate, în timp ce brazi din catifea verde cu instalații strălucitoare completează peisajul, aducând magia Crăciunului într-un cadru intim și liniștitor.
Recomandări pentru Ținute
* Ținute Vintage sau Retro: Un decor nostalgic cere ținute care să evoce aceeași atmosferă. Considerați îmbrăcămintea în stil vintage sau retro, poate haine care au o semnificație sentimentală în familia voastră.
* Texturi Calde: Piesele din lână, bumbac gros sau catifea vor arăta minunat în acest cadru, adăugând un nivel suplimentar de căldură și confort.
* Culori potolite sau Moi: Nuanțe de maro, crem și verde închis pot adăuga profunzime și calitate în fotografii, completând astfel intimitatea decorului.

 

Decorul #4: Strălucire și Feminitate

Decorul numărul 4 este un tribut adus frumuseții și forței feminine, oferind un cadru în care strălucirea și eleganța domnesc. În acest univers de splendoare, fiecare element a fost ales pentru a crea o atmosferă regală și luminoasă. Oglinzile și globurile cu oglinzi adaugă strălucire și profunzime, în timp ce bradul este împodobit cu accesorii sclipitoare și irizante. Podeaua strălucitoare completează tabloul, reflectând fiecare luminiță și adăugând un plus de magie și rafinament. Este un decor ce respiră lux și eleganță, perfect pentru femeile care doresc să celebreze și să exprime cu mândrie puterea și feminitatea lor.
Recomandări pentru Ținute
* Ținute Elegante: Optați pentru rochii elegante sau ansambluri sofisticate care accentuează silueta și adaugă o notă de rafinament.
* Materiale Luxoase: Satin, mătase, catifea sau țesături cu aplicatii scintilante vor arăta spectaculos în acest decor.
* Culori Regale: Nuanțe ca aurul, argintul, burgundy sau navy blue pot adăuga o notă regală și sofisticată.
* Accesorii Statement: Coliere, cercei sau brățări mari, strălucitoare, care să se potrivească cu tonul general al decorului.
* Încălțăminte cu Toc: Și pe acest decor veți avea acces doar cu încălțăminte nouă sau spălată pe tălpi de acasă. Pantofii cu toc sau sandalele elegante vor prelungi silueta și vor completa look-ul elegant. 
* Machiaj și Coafură: Un machiaj profesional și o coafură elegantă pot fi elementele finale care aduc totul împreună.
* Eleganță Minimalistă: Dacă preferați un look mai subtil, optați pentru ținute simple, dar elegante, care să permită detaliilor decorului să strălucească.

Răspunsuri la alte întrebări găsești și AICI!

Adresa studioului foto rămâne aceeași ca și anul trecut - Târgoviște Str. Luceafărului, Nr.16 

Mai departe

Cu inimile vibrând de bucurie și emoție, suntem încântați să vă invităm în lumea feerică pe care am pregătit-o cu drag pentru sesiunile foto de Crăciun de anul acesta la StudioCopii.

Primul decor: Roșu cu verde - culorile clasice ale Crăciunului

Vă prezentăm cu mândrie primul dintre decorurile noastre minunate pregătite în studio, un cadru care respiră bucuria și spiritul sărbătorilor, unde fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru a aduce zâmbete pe fețele voastre și a culege amintiri neprețuite.

Acest decor vast, îmbibat în culorile vibrante și clasice ale Crăciunului - roșu și verde, este un colțișor de paradis unde întreaga familie poate să se adune și să împărtășească momente de neuitat, imortalizate în imagini pline de căldură și dragoste. Am pus suflet în fiecare detaliu, astfel încât lumina să îl cuprindă cu căldură și armonie pe fiecare membru al familiei, accentul fiind pus pe inocența și bucuria pură a copiilor.

Pentru micuții voștri am pregătit ținute jucăușe care să aducă un strop de culoare și veselie în fotografiile noastre. Deși vă încurajăm să aduceți obiecte personale care le sunt dragi copiilor, am avut grijă să pregătim și toată recuzita necesară pentru a face din fiecare ședință foto o poveste magică.Decorul 2: Un Colț de Rai Alb

În magica lume a sărbătorilor de iarnă, am creat pentru voi un colț de rai pur și alb la StudioCopii, un decor care emană inocența și bucuria specifică acestor momente speciale. Este locul unde frumusețea iernii se împletește cu zâmbetele copiilor, creând tablouri vii pline de fericire și căldură.

Acest al doilea decor este o lume albă desprinsă parcă din poveștile cu zâne, unde fiecare element, de la brăduții îmbrăcați în alb până la băncuța de lemn și zăpada artificială, contribuie la crearea unei atmosfere feerice. Este locul unde puritatea zăpezii se îmbină cu bucuria și entuziasmul copiilor, oferindu-ne prilejul de a captura momente unice.

Copiii vor avea ocazia să se joace în zăpada artificială, emanând fericire și dându-ne șansa de a-i fotografia cu zâmbetele pe buze, în timp ce se desfășoară în voie în acest decor de vis. Ne-am gândit cu drag la fiecare detaliu, pentru a le oferi micuților un mediu sigur și încântător în care să se exprime liber.

Și pentru că magia Crăciunului aduce cu sine și o notă de divinitate, oferim opțiunea de a folosi minunatele aripi de înger unicat, fabricate special pentru studioul nostru foto din pene naturale. Aceste aripi adaugă un strop de magie și delicatețe, transformând fiecare fotografie într-o operă de artă, o amintire prețioasă ce va rămâne în inimile voastre.

La StudioCopii, fiecare decor de Crăciun 2023 este gândit să ofere un cadru magic pentru sesiunile foto, iar acest colț de rai alb este locul unde bucuria sărbătorilor se revelă în forma cea mai pură și inocentă.

Decorul 3: Dulapul amintirilor

Cel de al 3-lea decor este un spațiu ce poartă semnătura și sufletul lui Eduard, creat cu mult drag și atenție la detalii la StudioCopii. Inspirat de nostalgie și amintirile prețioase ale copilăriei, acest decor este conceput în jurul unui dulap vechi, plin de amintiri, ce devine portalul către o lume magică și călduroasă, iluminat într-o manieră ingenioasă ce aduce un plus de mister și intimitate.

Eduard a reușit să creeze un colț plin de detaliile legate de Crăciun și copilărie, unde brazi din catifea verde cu instalații strălucitoare îmbogățesc atmosfera, aducând bucuria sărbătorilor într-un cadru intim și liniștitor. Lumina difuză, provenită doar de la instalațiile luminoase, adaugă un strop de mister și o notă de visare, conturând un mediu perfect pentru capturarea amintirilor neprețuite.

Culoarea predominantă, maro, adaugă o notă de eleganță și calmitate, creând un contrast plăcut cu verdele intens al brazilor și luminițele calde care împânzesc decorul. Este un mediu în care trecutul întâlnește prezentul, și unde fiecare obiect pare a avea o poveste de spus.

Acest decor este un omagiu adus amintirilor frumoase, un loc în care fiecare fotografie va capta esența pură a sărbătorilor și va trezi emoții profunde. Dulapul cu amintiri este nu doar un element central în decor, ci și un simbol al trecerii timpului și al valorii neprețuite a momentelor petrecute alături de cei dragi.

Decorul 4: Strălucire și Feminitate

Un spațiu generos pe care îl vei observa imediat ce intri în studioul foto conceput special pentru a celebra și a scoate în evidență feminitatea în toată splendoarea ei. Acest decor este o odă adusă frumuseții și forței feminine, un loc unde strălucirea și eleganța sunt la ele acasă.

Decorul #4 este un univers strălucitor, unde oglinzile, globurile cu oglinzi și bradul împodobit cu accesorii sclipitoare și irizante creează o atmosferă regală și luminoasă. Podeaua strălucitoare reflectă fiecare luminiță din brad, adăugând un plus de magie și rafinament întregului cadru. Este un decor ce respiră lux și eleganță, destinat femeilor care vor să își exprime cu mândrie puterea și feminitatea.

Fiecare element al acestui decor a fost gândit cu grijă pentru a crea un mediu ce încurajează și celebrează feminitatea într-o manieră sublimă. Fotografiile din acest decor vor fi realizate în stil beauty, capturând esența pură a feminității și reflectând forța și încrederea pe care le dețin femeile. Când veți păși în acest decor, veți avea senzația de femeie VIP, înconjurată de un mediu care celebrează frumusețea și puterea dvs.

Invităm femeile îndrăznețe și puternice să ni se alăture în acest decor spectaculos, pentru a crea împreună imagini care să vorbească despre forța, încrederea și splendoarea feminină. Este un decor unde fiecare femeie este încurajată să strălucească și să se simtă specială, celebrându-se pe sine într-un mediu elegant și energizant.

Decorul 5

Și chiar dacă am dedicat mult timp și energie creării acestor decoruri, am avut grijă să păstrăm un spațiu special și pentru sesiunile foto aniversare, de maternitate și NewBorn, într-un decor diferit, cald și primitor.

Mulți dintre prietenii noștri fideli și-au rezervat deja un loc în calendarul nostru, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc în acest decor de vis.

Abia așteptăm să vă întâmpinăm în studio și să creăm împreună amintiri care să vă încălzească inima ani la rând. Suntem profund onorați de încrederea și afecțiunea pe care ni le arătați, și este o adevărată bucurie să fim alături de voi în aceste momente deosebite.

Cu drag și entuziasm,
Echipa StudioCopii

Mai departe

Sedințele foto de Crăciun pentru copii sunt momente magice, în care bucuria și inocența celor mici se îmbină cu atmosfera festivă a sărbătorilor. În studioul meticulos pregătit, cu decoruri luminoase și accesorii tematice, micuții devin protagoniștii propriilor povești născute în spiritul Crăciunului. Fie că explorează lumea jucăriilor, se joacă în zăpadă sau așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moș Crăciun, fiecare fotografie surprinde un moment unic, imortalizând amintiri prețioase pentru întreaga familie.

Aceste sesiuni sunt special concepute pentru a reda inocența și curiozitatea copiilor în contextul magiei sărbătorilor. Cu un decor minuțios pregătit și o iluminare perfect echilibrată, fiecare imagine capturată devine o operă de artă ce poate fi păstrată pentru generații.

Sesiunile foto dedicate copiilor necesită răbdare și înțelegere din partea fotografului. Copiii sunt imprevizibili și reacționează diferit la instrucțiunile date. Prin urmare, comunicarea cu ei, crearea unei atmosfere relaxate și încurajatoare în studio sunt esențiale pentru succesul ședinței.

Elemente precum jucării de Crăciun, păpuși sau alte accesorii pot fi adăugate în cadru pentru a stimula interesul copilului și pentru a crea un sentiment autentic de sărbătoare. Pe lângă aceasta, costumele și hainele tematice oferite de studioul nostru foto pot adăuga o notă specială, transformând sesiunea foto într-o aventură memorabilă pentru cei mici.

Muzica de Crăciun în surdină, poveștile despre Moș Crăciun și elfi, sau chiar prezența unor decoruri interactive pot ajuta la menținerea atenției copilului și la obținerea unor reacții naturale și spontane.

La sesiunile foto noi suntem oricând pregătiți să capturăm fiecare moment, fiecare zâmbet sau mirare. Aceasta este esența fotografiei fine art dedicată copiilor: surprinderea autenticității și a bucuriei lor pure în cadrul magic al sărbătorilor de Crăciun.

Ședințele foto fine art în studio pentru copii sunt mai mult decât simple ședințe foto. Ele sunt ocazii speciale de a crea amintiri prețioase, care vor fi privite cu drag de familie pentru ani de zile. Cu pregătirea adecvată, creativitate și pasiune, aceste sesiuni pot oferi momente magice atât pentru copii, cât și pentru părinții lor.

Mai departe

Într-o zi strălucitoare de iunie, final de an școlar, Cinema Independența din Târgoviște a devenit scena unui eveniment plin de magie și talente nebănuite. Festivalul anual, organizat de Grădinița Dorothy, a strâns laolaltă toate grupele de copii pentru a prezenta spectacolele în fața părinților și a celorlalți participanți entuziasmați. Energia debordantă și creativitatea acestor micuți artiști au transformat sala de cinema într-un tărâm al bucuriei și al emoțiilor pozitive.

Grupa Baby - Rățuște:

Micuții artiști din Grupa Baby, însoțiți de dăltuțe zâmbitoare și priviri curioase, au intrat în scenă și au adus cu ei o doză de adorabilitate irezistibilă. În costumele lor fermecătoare, au dansat și au cântat cu bucurie, captivând inimile tuturor celor prezenți în sala de cinema. Entuziasmul lor a fost aplaudat cu drag și admirație.

 

 

Grupa Timpurie - Melci:

Cu pași mărunți și siguri, melcii din Grupa Timpurie au demonstrat că determinarea și perseverența pot duce la realizări remarcabile. Acești mici exploratori au purtat costume superbe de melci colorați și au prezentat abilități artistice uimitoare prin dans și interpretare. Publicul a fost uluit de grația și curajul micilor melcișori.

 

Grupa Mică A - Cowboy:

Sub semnul aventurii și al spiritului liber, micuții cowboys și cowgirls din Grupa Mică a au adus atmosfera Vestului Sălbatic în sala de cinema. Purtând pălării de șerif și cowboy micii artiști au dansat, au cântat și au transmis energia debordantă specifică sălbăticiei din Vest. Fiecare pas al lor a fost plin de autenticitate, captivându-i pe toți cei prezenți.

 

Grupa Mică B - Shoppers Kids:

Într-o lume plină de culori și tentații, micuții shoppers kids au adus o explozie de veselie și creativitate pe scena festivalului. Pregătiți de cumpărături, micuții fashioniști au dansat cu grație și au interpretat momente comice. Au demonstrat că moda și creativitatea nu au limite de vârstă, iar prestația lor a fost salutată cu aplauze frenetice.

 

 

Grupa Mijlocie A - Minioni:

Într-o explozie de culoare și haz, micuții Minioni au captat atenția tuturor prin apariția lor adorabilă și dansul lor plin de umor. Costumați în îndrăgitele personaje din Despicable Me, acești micuți artiști au transmis un mesaj despre bucuria de a fi diferit și despre puterea prieteniei. Cu fiecare mișcare și zâmbet, au arătat că, împreună, putem face lucruri minunate.

 

 

Grupa Mijlocie B - Folclor Românesc - Micii Actori:

Într-o călătorie prin bogăția tradițiilor noastre, micii actori din Grupa Mijlocie b au transformat sala de cinema într-un spectacol de dansuri și cântece populare românești. Costumați în straie populare, acești artiști în miniatură au arătat că păstrarea tradițiilor este o comoară prețioasă și că fiecare gest și fiecare cântec transmite o poveste veche de secole.

 

 

Grupa Mare A - Absolvenții Moțați:

Într-un moment de nostalgie și emoții contradictorii, absolvenții grădiniței au urcat pe scena festivalului, marcând un nou început în drumul lor spre viitor. Copii talentați au prezentat momente artistice impresionante, de la dans și teatru până la muzică și acrobații. Au demonstrat că grădinița a fost un loc în care au crescut, au învățat și și-au dezvoltat pasiuni care îi vor ghida pe drumul către visurile lor.

 

 

Grupa Mare B - Muzicanți și Cercetași:

Într-o atmosferă plină de energie și aventură, micii muzicanți și cercetași au transformat festivalul într-un concert live plin de entuziasm. Cu instrumente muzicale și uniforme de cercetași, acești artiști în miniatură au interpretat piese muzicale captivante și au transmis mesaje puternice despre prietenie și curaj. Au demonstrat că prin muzică putem uni inimi și că explorarea naturii ne poate învăța lecții prețioase.

 

 

Concluzie:

Festivalul de Sfârșit de An al Grădiniței Dorothy din Târgoviște, desfășurat la Cinema Independența, a fost o călătorie extraordinară prin talentele și pasiunile copiilor din Târgoviște. De la Rățuștele adorabile și Melcii perseverenți, până la Cowboyii aventurieri și Micii Shopper Kids stilizați, fiecare grupă a adus un spectacol impresionant și unic în felul său. La sfârșitul fiecărei reprezentații, toți copiii au fost răsplătiți cu diplome, recunoscându-le eforturile și implicarea.

Dar, surpriza cea mai amuzantă a venit la final! După încheierea reprezentărilor, micuții artiști au luat cu asalt microfoanele și au început să improvizeze glume amuzante care nu erau în program! Sala de cinema s-a umplut de râsete și hohote de veselie, iar toți cei prezenți au fost captivați de umorul și spiritul lor neînfricat.

Apasă AICI dacă vrei să accesezi galeria cu toate fotografiile de la Festival.

Mai departe

Sfaturi utile ședința foto de Crăciun în studio foto - Târgoviște 2022

Încă un an frumos împreună cu voi, iubitorii de frumos, de calitate și responsabili de amintiri pentru o viață!
Anul acesta ne-am mutat într-un spatiu mai mare, astfel încât experiența avută la ședința foto să fie una unică, memorabilă și foarte plăcuta!
Am reușit să amenajăm 4 decoruri frumoase, cu diferite culori, astfel încât să împacăm cât mai multe gusturi.

 

DECORUL GOLDEste gândit ca un interior elegant, sclipitor, ce te va face să strălucești în imaginile ce le vei putea posta pe rețele sociale, le vei putea distribui prietenior, rudelor și celor dragi.
Se potrivesc ținute elegante în culorile: crem, verde, auriu sau alb.
Evită pe cât posibil: imprimeuri, carouri, blugi
Dacă nu vrei să simți cel mai pufos covor cu tălpile goale, iți poți aduce încălțăminte de schimb, curată pe talpă. Șosetele ne plac mult, dar nu în fotografii.

 

DECORUL DUBLU

 

 

 

Un interior cald ce se găsește în orice casă, încadrat de doi brazi ce nu se vor vedea împreună în niciun cadru. Un brăduț verde decorat în totalitate cu ROȘU și un brăduț nins decorat integral cu ALB.

Așa că, dacă vei purta hăinuțe albe , sau verzi sau roșii te vei incadra de minune în acest decor. Hăinuțele pot fi casual sau chiar pijamale, dacă ai unele simpatice. Șosetele tematice sunt binevenite în acest decor, dacă le asortezi cu îmbrăcămintea.
Regula de mai sus legată de imprimeuri și de încălțămintea de schimb se aplică și aici, deși fiind vorba de un pat, și de un covor alb pufos, pantofii nu prea se potrivesc deloc.

 

DECORUL FINE ARTPredominant MARON, cu multe luminițe și un raft plin cu ornamente, jucării. Este gândit simplu să iți scoată trăsăturile în evidență.
Ținutele pot fi maron, crem, roșii, poate chiar verzi. Dar nu uita regula de bază: SIMPLE.
Ne dorim să te vedem pe tine, nu dungulițele sau picățelele de pe tricouri, și nici sigle de firme sau carouri sau cate și mai cate modele care să îți distragă atenția pot avea hăinuțele...

În rest, să ne vedem sănătoși și cu voie bună. Dacă nu te simți ok sau au răcit cei mici te rog dă-ne un semn din timp și mutăm ședința foto în altă zi. Nu este nici safe, nu este nici memorabil și nu iese ce ar trebui dacă nu sunteți în cea mai bună stare de sănătate. Deși suntem îndrăgostiți de Sărbătorile de iarnă, nu prea ne plac pozele cu nas roșu ca de Rudolf. :)ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI:

Cu ce hăinuțe venim?
- haine asortate - recomandăm să veniți cu îmbrăcăminte asortată și cu cât mai puține imprimeuri. Avem si noi hainute de sezon (atat pentru fetite cat si pentru baietei), dar ne place sa facem poze si cu hainutele voastre. Stiti ce culori va avantajeaza si ce croieli. Gusturile sunt foarte variate si nu am reusi niciodata sa detinem garderoba care sa multumeasca pe toata lumea. Asa ca, ne rezumam la ce stim cel mai bine: facem poze frumoase.

Putem face și noi poze cu copilul?
- bineînțeles! Pozele de familie sunt cele mai importante: Copilul va avea fotografii atât singur cât și împreună cu voi, părinții.

Copilul nostru este puțin răcit, este o problemă dacă venim cu el așa?
- Da! Este o problemă și vă rugăm să ne anunțați din timp pentru o reprogramare. NU NE JUCĂM cu sănătatea copiilor și primim în studio DOAR copii sănătoși. Facem asta din respect pentru voi și familia voastră. Vrem să ne asigurăm că niciun copil nu pleacă de la noi nici măcar cu o răceală banală.
Reprogramarea este absolut gratuită și nu va atrage nicio obligație din partea voastră, cu condiția ca locurile disonibile să ne ofere această posibilitate!

Câte poze primesc de la ședința foto ?
- Garantat de la ședința foto de Crăciun vei primi un minim de 60 de fotografii editate. În cazul în care copilul va colabora, cu siguranță numărul fotografiilor predate digital de la ședința foto va fi mai mare.

Primesc pozele brut?
- Da. Poți alege să primești și fotografiile brut pentru o taxă de doar 500 lei. În cazul în care dorești să achiziționezi acest pachet extra, trebuie să ne anunți înainte de ședința foto, pentru că, după editarea fotografiilor, noi ștergem fișierele needitate. Pentru că fișierele ocupă mult spațiu, te rugăm să vii la ședința foto cu un stick USB sau un HDD extern pentru a le primi pe loc în acest format.

Cu ce ne încălțăm ?
- încălțăminte de schimb - dacă veniți pentru prima dată la noi în studio, să știți că pe decoruri accesul se face DOAR cu încălțăminte curată. Așadar, dacă vreți să faceți poze încălțați, vă rugăm să aduceți de acasă încălțăminte curată de schimb.
Puteti opta pentru sosete tematice , cizmulite de plus sau orice considerati ca se potriveste tinutei și decorurilor de Crăciun.

În cat timp voi primi pozele?
- repede. Cat de rapid putem. Lucram la ele cu prioritate si incercam sa oferim galeriile online in maxim 10 zile lucrătoare de la sedinta foto. Dar, daca se intampla sa depasim termenul nu inseamna ca am uitat. Cel mai probabil ne-am aglomerat putin si recuperam cat de rapid posibil.

Cum voi primi pozele?
-in galerie privata electronica. Avem un sistem adaptat tehnologiei anului in care ne aflam. Oferim galerii private ce pot fi salvate ca si aplicatii pe telefonul mobil. Nu ocupa spatiu pe telefon, caci sunt gazduite pe servere din America. Le tinem departe de frig si zapada :) si le vom stoca 2 ani dupa sedinta foto, timp in care puteti intra sa revedeti pozele ori de cate ori doriti. Desigur recomandam salvarea pozelor in minim 2 locuri - pe un hard extern, pe un stick, in calculator. Daca doriti transmiterea lor pe e-mail tot ce trebuie este sa ne spuneti, ca noi sa le trimitem - Chiar insistam in acest sens. Pe transfer vi le putem trimite la rezolutie MAXIMA si fara logo. Asa ca, daca uitam noi sa va spunem, va rugam insistent sa ne trimiteti o adresa de e-mail pe care sa va trimitem linkul de descarcare a pozelor. Atentie, acest link va fi valabil doar 2 zile de la transmiterea lui. Daca linkul a expirat inainte ca voi sa descarcati pozele, va rugam sa ne solicitati retransmiterea lor. Cu drag vi le vom trimite din nou.

Oferiti si albume?
- Desigur! Am gandit o gama larga de culori și modele pentru coperti, care sa se potrivesca pentru fiecare. Le imbinam atent, vi le trimitem voua la control spre aprobare si le printăm la cei mai buni furnizori de albume din tara, astfel incat voi sa aveti un album de Crăciun calitativ, durabil si la care sa va fie drag sa priviti peste ani.

Unde trebuie să venim?
- adresa studioului s-a schimbat: Targoviste, Str Luceafarului, Nr.16 - strada de langa benzinaria OMV de pe centura. Este o cladire noua, alba, MINUNATA. Dupa ce ajungi in curte, intrarea din stanga - usa din fata cum urci scarile. Locuri de parcare sunt destule pe strada, va fi totul in regula daca alegi orice loc de parcare liber.Mai departe

Sedinta foto maternitate Targoviste

“Singure pot dansa cu două inimi, singure pot respira cu patru plămâni, ele singure poartă greutatea a două lumi în stomac, și pot da naștere țipetelor vieții.
De câteva luni, trăiesc emoțiile și sentimentele la intensitate maximă, pentru că în interiorul meu bate o inimioară odată cu a mea. Este cel mai frumos sentiment să știi că poți să dai naștere unei vieți❤️. Am simțit din prima clipă că sunt însărcinată.”

Sedinta foto burtica Targoviste

 

Așa începea mesajul pe care ni l-a scris Daniela înainte să se programeze pentru ședința foto de maternitate. Pe atunci nu știa că în studioul nostru foto din Târgoviște facem și ședințe foto de maternitate. Văzuse pe pagina noastră de Facebook fotografii de nou născut de la mai multe ședințe foto NewBorn în studio și vroia să se programeze, de fapt pentru o astfel de ședință foto.
Apoi a continuat...

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Totul a început într-o zi de mai. La prima oră, setată pe testul de sarcină, așteptând să se coloreze liniuțele să îmi confirme sarcina. Și așa a fost. Am sărit în sus de bucurie, mi-am sunat soțul să îi spun că vom deveni părinți. Nu știa cum să își exprime bucuria. Am avut ușor o teamă, dacă nu mă voi descurca, oare cum va fi? Dar sunt sigură că totul va veni de la sine și simțurile maternale se vor dezvolta atât de mult încât nu va trebui să îmi fac griji. Am fost la primul control. Emoțiile erau enorme. Când i-am auzit inimioara bătând, ochii mi s-au umezit și lacrimile au început să curgă de bucurie. Totul era perfect. După câteva zile au început grețurile, perioadă de 2 luni în care nu suportam nimic: mâncare, mirosuri. Auzeam din toate părțile: " până când o să miște, așa o să îți fie". Și... a mișcat într-o zi de august. Atunci chiar simți cu adevărat că în interiorul tău se creează viața.

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Chiar și în timpul ședinței foto de maternitate ne-a povestit că are încă toate aceste trăiri minunate…. Dar să continuăm cu mesajul viitoarei mămici…

Controlul de trimestrul doi mi-a adus o bucurie și mai imensă în suflet. Am mers la control, așteptând să aflu sexul copilului. Doctorul m-a întrebat: "ce îți dorești?". Am răspuns cu tot sufletul "fetiță", iar el mi-a confirmat că este de sex feminin, perfect sănătoasă.
O așteptăm cu tot sufletul să vină pe lume.
Ești cea mai frumoasă minune din viața noastră.
Fetița mea, Maria❤️
P.S. Femeile nu cuceresc lumea, ele o nasc!

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

A urmat o discuție lungă, ca între fete, despre cum va decurge ședința foto de maternitate.
I-am explicat pas cu pas ce implică o ședință foto de burtică și cum să se pregătească. De la machiaj și coafura până la ținutele pe care le avem pregătite în studio pentru ședințele foto de maternitate, totul contează.
Dar cel mai mult, contează ca tu, viitoare mămică de bebeluș să ai încredere în tine!
Să înțelegi faptul că treci printr-o frumoasă perioadă din viața ta și așa cum ești, cu câteva kilograme în plus, cu stări de greață uneori, cu simțul mirosului mai accentuat decât îți dorești, în ochii celorlalți ești minunată! Ești purtătoarea unei noi vieți. Radiezi de fericire și se vede!
Strălucești, chiar dacă nu îți dai seama, și aici intervenim noi.

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Îți vom arăta cum ești de fapt: frumoasă, sexy, senzuală. O ședință foto de maternitate nu este doar o ședință foto menită să asigure câteva amintiri. Este acea ședință foto care te face pe tine viitoare mămică, să conștientizezi cât ești de frumoasă, cât ești de puternică și cât de mult poți transmite asta celor din jur, doar cu o imagine.
Te așteptăm cu drag să te vezi așa cum te vedem noi prin obiectivul foto: perfectă!
Vom reveni cu informații utile despre perioada cea mai potrivită pentru ședința de maternitate.

Scris cu drag de două fete: Daniela viitoare mămică și Antonela asistent foto și mămica cu cinci ani de experiență

Sedinta foto maternitate TargovisteSedinta foto maternitate TargovisteSedinta foto maternitate Targoviste

 

Mai departe

   Pe vremea parintilor nostri fotografiile de familie se tineau intr-o cutie de carton, in dulapul cu haine sau in vreun sertar din comoda cu bibelouri. Fotografiile aveau margini ondulate, erau alb-negru, iar pe spate parintii scriau numele celor din imagine, data, locul, o emotie…Cele mai vechi fotografii, cu bunicii la nunta lor sau la botezul copiilor lor erau intinate sau pareau ruginite in tonuri sepia, unele chiar rupte la colturi sau indoite. Mirosul lor era unic, o combinatie intre parfumurile casei in care ai crescut, ale casei bunicilor sau verisorilor sau ale tuturor celor din poze. Acele fotografii aveau farmecul lor, dar se pierdeau asa usor…

   Asa ca astazi am invatat si stim sa ne pastram mai bine amintirile, le pretuim mai mult si le asezam la loc de cinste. Suntem o noua generatie de parinti, de tineri, de oameni. Suntem toti un pic artisti, un pic mai creativi, ne aratam emotiile si ne exprimam gandurile liber, ne jucam alaturi de copiii nostri mai mult decat o faceau parintii nostri, pentru copii cream, inventam povesti, ridicam decoruri si ceruri instelate, ne imbracam in costume asortate, sarbatorim Craciunul cu supradoza de ciocolata si dragoste, ne bucuram, da, de tot ce nu am avut noi cand eram mici si ii invatam tot ce nu am stiut. Iar ei ne invatau sa ne jucam din nou.
Din astfel de credinte si ganduri curate s-au nascut sedintele foto de Craciun. Sunt acele momente in care lasam deoparte laptopurile, telefoanele, aplicatiile si ne imbracam de sarbatoare si ne lasam copilul interior sa se joace, in care alegem sa surprindem perfectiunea bucuriilor simple, in care ne amintim de serbarile cu Mos Craciun, in care radem si nu ne pasa cum radem, in care alergam cu puii nostri in talpile goale, in care magia se intampla intr-un décor de Craciun mic, dar atat de larg datorita iubirii ce se desfasoara ca o ghirlanda colorata intre peretii sai.


   Familiile isi creeaza singure traditiile. Da, incercam sa respectam reteta bunicii de cozonac, dar adaugam si putina ciocolata sau rom, da, vom avea si sarmale pe masa de Craciun, dar si sushi, da, toata lumea doarme in noaptea de Ajun, dar poate alegem si sa ne culcam tarziu, citind impreuna, in pijamale. Avem libertatea si frumusetea vietii de partea noastra alegand ce se potriveste, ce ne imbogateste familiile noastre.


   Asa ca eu, ca si multi, multi oameni care inca mai cred in povesti, aleg, de 3 ani de zile, de 3 Craciunuri sa ma bucur si sa rad in fata unui aparat de fotografiat si in bratele familiei mele, intr-o sedinta foto magica de Craciun. Ca mai apoi sa primesc sub brad cel mai frumos si catifelat album foto pe care atunci cand il deschid sa aud colinde parca si sa simt cat de norocosi, frumosi, impliniti suntem! Am in biblioteca 3 albume de fotografii de Craciun si imi place, din cand in cand, sa le deschid pe covor pe toate trei odata, si sa imi trec privirea si mainile peste fotografii si sa simt ca imi creste inima asa cum vad ca am crescut noi in toti acesti trei ani. Si ma topeste dragalasenia copilului meu si ma uimeste cum gesturile noastre de parinti iubitori se regasesc in toate, in fiecare an.
Si imi dau seama ca aceste trei albume cu fotografii de Craciun suprinse si prinse intre coperti sunt cele mai pretioase carti ale familiei mele. Sunt povestile in imagini pe care le voi tot spune copiilor si nepotilor nostri. Sunt capsule ale timpului in care noi eram cei mai fericiti!

 


   Pentru mine, magia Craciunului incepe nu cu luminile si beculetele din brad, ci cu lumina jucausa a unui blit care aprinde bucuria unei noi sedinte foto de Craciun!

Articol scris cu ♥️♥️♥️ de prietena noastră : Iulia Ilinca

 Daca vrei si tu amintiri minunate pentru familia ta,  apasa aici pentru a te programa la sedinta foto de Craciun in studioul foto din Targoviste.

Mai departe

Sedinta foto fine art in natura

Să crești o fetiță... Ai crede că e la fel de ușor ca atunci când erai mică și îți îmbrăcai păpușa și o culcai pe perna ta, o pieptănai, o legănai...Dar să fii mamă și să crești cu adevărat o fetiță înseamnă să te crești pe tine mai intâi, ca femeie.
Să îți iubești mintea, corpul, sufletul, viața. Să îți țeși aripi ca să poți să îți iei puiul în zbor. Să fii mai mult decât frumoasă la chip și trup, ci să îi arăți în oglinda ochilor tăi că încrederea, determinarea, perseverența, inteligența, curajul și blândețea definesc și îmbrățișează frumusețea feminină.

Sedinta foto fine art in natura

Ceea ce le spunem copiilor noștri devine vocea lor interioară, îi ei se așază toate sfaturile, povețele, cuvintele de iubire, de laudă, încurajările și aprecierile, râsetele împreună, cântecelele de nani, rugăciunile și șoaptele de dezmierdare. Și această voce îi însoțește toată viața, iar dacă vocea e puternică, născută din iubire, acea voce le va spune, în orice moment, fie că este de maximă bucurie, fie că este de tristețe: „ești iubit, ești puternic, tu poți!”

fotograf de familie Targoviste


Când le citim povești copiilor noștri, inima ni se liniștește, brațele ni se deschid, pieptul nostru le devine pernă. Le citim lor și ne citim nouă, iar un moment devine amintire pe viață, iar rândurile de cuvinte nici nu mai contează, copiii doar ascultă liniștea, simt pacea și iubirea. Finalul fericit al fiecărei povești citite nu este că prințul și prințesa au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, ci că mama și copilul au adormit împreună, fericiți. Ce le place cel mai mult copiilor când le citim povești? Că suntem acolo, în povestea copilăriei lor, că ne oprim din fuga noastră și stăm culcușiți cu ei, că ne îmblânzim vocea și nu ne grăbim nicăieri.

Cititul oprește timpul…La fel și fotografiile. O ședință foto alături de copilul tău este pansament pentru suflet atunci când va pleca pe drumul lui/ei. Fotografiile voastre împreună te vor ajuta să spui mai ușor: “ia-ți zborul puiule și mergi pe drumul tău! Mama îți va fi aproape oriunde te-ai duce!”

Articol scris cu ♥️♥️♥️ de prietena noastră : Iulia Ilinca

Sedinta foto cu mereSedinta foto in naturaSedinta foto cu mereSedinta foto fine art in naturaSedinta foto fine art in natura

Mai departe

Sedinta foto Craciun Targoviste

În primul rând, îți mulțumim pentru alegerea făcută și ne bucurăm nespus că ne-ai ales pe noi (și) anul acesta pentru pozele de Crăciun! Pentru noi asta înseamnă foarte mult!
În randurile ce urmează îți vom arăta câteva poze, pentru a-ți face o idee cu privire la decorurile amenajate pentru sedintele foto de Craciun. Deși ai posibilitatea de a alege din recuzita noastră, vei putea să vii cu hăinuțe care să se potrivească pe decoruri. Știm că ai o familie minunată, dar din experiență îți spunem că hăinuțele asortate cu decorul fac fotografiile mai plăcute vizual.

Sfaturi utile pentru ședințele foto în studio

Sedinta foto Craciun Targoviste

TEATRUL DE CRĂCIUN: O scenă deschisă, în care ai ocazia să îți arăți latura artistică. Ai rolul cel mai frumos din lume: părinte de prichindel. Fă-l atent la tine! Fă-l zâmbească! Spune-i o poveste! Joacă-te cu el/ea!

Unde? Pe decor desigur! Noi vom fi acolo să vă surprindem așa cum sunteți voi, pentru că ne dorim mult să aveți peste ani povestea voastră în imagini.

Ești actor în piesa ta! Profită cât mai mult de rolul principal! Ai talent, chiar dacă nu știi!

Cum mă îmbrac?
Simplu! Nu te complica cu imprimeuri, nu investi în haine pe care apoi să nu le mai poți purta! O cămașă simplă, albă sau neagră este destul de eleganta pentru acest decor. Poți alege și culorile specifice Crăciunului: roșu sau verde. Se vor potrivi! Încearcă pe cât posibil să existe o armonie între ținutele voastre. Vizual va fi mult mai ok decât să vă îmbrăcați fiecare cu altă culoare.

Sedinta foto Craciun Targoviste

 

Decor sedinta foto de craciun

VINTAGE CORNER: este...rustic. Scoarța de stejar naturală pe fundal, îi oferă o căldură aparte. Combinată cu un brad împodobit cu elemente din lemn, scoate în evidență paleții transformați ingenios în băncuțe confortabile pe care poți sta la o ceașcă de vin fiert.
Pozele vor fi extraordinare, mai ales pentru că micuții voștri se pot juca liniștiți. Foarte important pentru noi este să îi surprindem în fotografii așa cum sunt ei, nimic forțat!
Covorul rustic, pernele, păturile, multe luminițe și desigur jucăriile tematice, completează tabloul de Crăciun în familie.

 

Decor sedinta foto de craciun

Fine ART little one: Mai ții minte momentele acelea în care părinții îți citeau povești seara și te lua somnul înainte să termine povestea, iar dimineața te trezeai cu un singur gând în minte: să îți citească și finalul? Ei bine, asta am făcut și noi cu acest decor. Ne-am gândit că ar fi frumos să facem un decor simplu, fără prea multe artificii... Un decor care să pună în evidență frumusețea copiilor. Un decor în care copiii să strălucească de-a binelea!!! Pe el se potrivesc hăinuțele simple, uni de culori cât mai pale. 

 

ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI:

Cu ce hăinuțe venim?
- haine asortate - recomandăm să veniți cu îmbrăcăminte asortată și cu cât mai puține imprimeuri. Avem si noi hainute de sezon (atat pentru fetite cat si pentru baietei), dar ne place sa facem poze si cu hainutele voastre. Stiti ce culori va avantajeaza si ce croieli. Gusturile sunt foarte variate si nu am reusi niciodata sa detinem garderoba care sa multumeasca pe toata lumea. Asa ca, ne rezumam la ce stim cel mai bine: facem poze frumoase.

Putem face și noi poze cu copilul?
- bineînțeles! Pozele de familie sunt cele mai importante: Copilul va avea fotografii atât singur cât și împreună cu voi, părinții. 

Nu avem vaccin făcut/nu avem schema completă, putem programa ședința foto?
DESIGUR! Nu facem diferențe între cei care au ales să facă vaccin și cei care nu, deși noi suntem vaccinați. Singura noastră rugăminte este ca în cazul în care unul dintre voi se simte rău, să ne anunțați și să reprogramăm ședința foto. Chiar dacă este vorba despre o răceală banală, ar fi mai bine să reprogramați, deoarece se va vedea în fotografii și cred că nu vă doriți amintiri cu cearcăne, ochi roșii și obosiți. în plus, dacă reprogramați, ne ajutați și pe noi să rămânem sănătoși și să putem să vă predăm fotografiile înainte de Crăciun.

Copilul nostru este puțin răcit, este o problemă dacă venim cu el așa?
- Da! Este o problemă și vă rugăm să ne anunțați din timp pentru o reprogramare. NU NE JUCĂM cu sănătatea copiilor și primim în studio DOAR copii sănătoși. Facem asta din respect pentru voi și familia voastră. Vrem să ne asigurăm că niciun copil nu pleacă de la noi nici măcar cu o răceală banală.
Deși zilnic putem realiza 4 ședințe foto, anul acesta vom programa doar 3 în fiecare zi. Un interval îl păstrăm pentru situațiile în care trebuie să reprogramăm, astfel ne asigurăm că, în cazul în care se întâmplă să vă îmbolnăviți, veți avea un loc rezervat.
Reprogramarea este absolut gratuită și nu va atrage nicio obligație din partea voastră, cu condiția ca locurile disonibile să ne ofere această posibilitate!

Câte poze primesc de la ședința foto ?
- Garantat de la ședința foto de Crăciun vei primi un minim de 60 de fotografii editate. În cazul în care copilul va colabora, cu siguranță numărul fotografiilor predate digital de la ședința foto va fi mai mare.

Primesc pozele brute?
- Da. Poți alege să primești și fotografiile brut pentru o taxă de doar 500 lei. În cazul în care dorești să achiziționezi acest pachet extra, trebuie să ne anunți înainte de ședința foto, pentru că, după editarea fotografiilor, noi ștergem fișierele needitate. Pentru că fișierele ocupă mult spațiu, te rugăm să vii la ședința foto cu un stick USB sau un HDD extern pentru a le primi pe loc în acest format.

Cu ce ne încălțăm ?

- încălțăminte de schimb - dacă veniți pentru prima dată la noi în studio, să știți că pe decoruri accesul se face DOAR cu încălțăminte curată. Așadar, dacă vreți să faceți poze încălțați, vă rugăm să aduceți de acasă încălțăminte curată de schimb.
Puteti opta pentru sosete tematice , cizmulite de plus sau orice considerati ca se potriveste tinutei și decorurilor de Crăciun.

În cat timp voi primi pozele?
- repede. Cat de rapid putem. Lucram la ele cu prioritate si incercam sa oferim galeriile online in maxim 10 zile lucrătoare de la sedinta foto. Dar, daca se intampla sa depasim termenul nu inseamna ca am uitat. Cel mai probabil ne-am aglomerat putin si recuperam cat de rapid posibil.

Cum voi primi pozele?
-in galerie privata electronica. Avem un sistem adaptat tehnologiei anului in care ne aflam. Oferim galerii private ce pot fi salvate ca si aplicatii pe telefonul mobil. Nu ocupa spatiu pe telefon, caci sunt gazduite pe servere din America. Le tinem departe de frig si zapada :) si le vom stoca 2 ani dupa sedinta foto, timp in care puteti intra sa revedeti pozele ori de cate ori doriti. Desigur recomandam salvarea pozelor in minim 2 locuri - pe un hard extern, pe un stick, in calculator. Daca doriti transmiterea lor pe e-mail tot ce trebuie este sa ne spuneti, ca noi sa le trimitem - Chiar insistam in acest sens. Pe transfer vi le putem trimite la rezolutie MAXIMA si fara logo. Asa ca, daca uitam noi sa va spunem, va rugam insistent sa ne trimiteti o adresa de e-mail pe care sa va trimitem linkul de descarcare a pozelor. Atentie, acest link va fi valabil doar 2 zile de la transmiterea lui. Daca linkul a expirat inainte ca voi sa descarcati pozele, va rugam sa ne solicitati retransmiterea lor. Cu drag vi le vom trimite din nou.

Oferiti si albume?
- Desigur! Am gandit o gama larga de culori și modele pentru coperti, care sa se potrivesca pentru fiecare. Le imbinam atent, vi le trimitem voua la control spre aprobare si le printăm la cei mai buni furnizori de albume din tara, astfel incat voi sa aveti un album de Crăciun calitativ, durabil si la care sa va fie drag sa priviti peste ani.

Unde trebuie să venim?
- adresa studioului este aceeași: Targoviste, Str General Matei Vladescu, Nr 9 A, in spatele fostului magazin Chindia de la Tribunalul Nou. Este o cladire de birouri de culoare crem. La parter veti vedea agentia de turism Fiori Travel. Intrarea se face prin spate, usa din mijloc. Sportul face bine la sanatate, asa ca.....pana sus la mansarda va rugam!

Adresa Studio Copii Targoviste

Mai departe

Masurile anti COVID19 sunt:


1. Inainte si dupa fiecare sedinta foto, studioul nostru va fi complet igienizat si aerisit

2. Fotograful care va realiza sedinta foto este vaccinat cu schema completa (la cerere putem furniza certificatul verde de vaccinare)

3. Pe durata sedintei foto vom purta masca de protectie

4. Accesul in studio se face DOAR desculti, incaltarile de strada vor fi lasate in locul special amenajat, loc care va fi dezinfectat la intervale de timp regulate

5. Punem la dispozitie dezinfectant tuturor persoanelor care viziteaza studioul foto

6. Permitem accesul in studio doar persoanelor care urmeaza sa participe la sedinta foto

Mai departe

In ziua de astazi este din ce in ce mai greu sa faci cadouri unice si care sa fie si apreciate de prieteni sau familie. Asa ca iti oferim posibilitatea de a face cadou un voucher pe care ei il pot folosi asa cum vor.
Poti oferi in dar o sedinta foto sau poti oferi un voucher valoric, iar ei sa isi aleaga ce produse sau servicii doresc sa achizitioneze de la noi. Garantat va fi un cadou foarte apreciat, deoarece vor primi fotografii unice cu si despre ei, fotografii care, odata cu trecerea timpului vor fi si mai valoroase.
Tie ti-ar placea sa primesti cadou o sedinta foto de la prietenii tai?!
P.S. Toate voucherele cadou sunt unice si vor fi personalizate asa cum iti doresti tu! Le poti primi online, electronic sau in forma lor printata, daca vrei sa le oferi personal.

Mai departe

Urmăreste-ne pe social media: