Sedinta foto de maternitate

Sedinta foto de maternitate

Sedinta foto maternitate Targoviste

“Singure pot dansa cu două inimi, singure pot respira cu patru plămâni, ele singure poartă greutatea a două lumi în stomac, și pot da naștere țipetelor vieții.
De câteva luni, trăiesc emoțiile și sentimentele la intensitate maximă, pentru că în interiorul meu bate o inimioară odată cu a mea. Este cel mai frumos sentiment să știi că poți să dai naștere unei vieți❤️. Am simțit din prima clipă că sunt însărcinată.”

Sedinta foto burtica Targoviste

 

Așa începea mesajul pe care ni l-a scris Daniela înainte să se programeze pentru ședința foto de maternitate. Pe atunci nu știa că în studioul nostru foto din Târgoviște facem și ședințe foto de maternitate. Văzuse pe pagina noastră de Facebook fotografii de nou născut de la mai multe ședințe foto NewBorn în studio și vroia să se programeze, de fapt pentru o astfel de ședință foto.
Apoi a continuat...

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Totul a început într-o zi de mai. La prima oră, setată pe testul de sarcină, așteptând să se coloreze liniuțele să îmi confirme sarcina. Și așa a fost. Am sărit în sus de bucurie, mi-am sunat soțul să îi spun că vom deveni părinți. Nu știa cum să își exprime bucuria. Am avut ușor o teamă, dacă nu mă voi descurca, oare cum va fi? Dar sunt sigură că totul va veni de la sine și simțurile maternale se vor dezvolta atât de mult încât nu va trebui să îmi fac griji. Am fost la primul control. Emoțiile erau enorme. Când i-am auzit inimioara bătând, ochii mi s-au umezit și lacrimile au început să curgă de bucurie. Totul era perfect. După câteva zile au început grețurile, perioadă de 2 luni în care nu suportam nimic: mâncare, mirosuri. Auzeam din toate părțile: " până când o să miște, așa o să îți fie". Și... a mișcat într-o zi de august. Atunci chiar simți cu adevărat că în interiorul tău se creează viața.

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Chiar și în timpul ședinței foto de maternitate ne-a povestit că are încă toate aceste trăiri minunate…. Dar să continuăm cu mesajul viitoarei mămici…

Controlul de trimestrul doi mi-a adus o bucurie și mai imensă în suflet. Am mers la control, așteptând să aflu sexul copilului. Doctorul m-a întrebat: "ce îți dorești?". Am răspuns cu tot sufletul "fetiță", iar el mi-a confirmat că este de sex feminin, perfect sănătoasă.
O așteptăm cu tot sufletul să vină pe lume.
Ești cea mai frumoasă minune din viața noastră.
Fetița mea, Maria❤️
P.S. Femeile nu cuceresc lumea, ele o nasc!

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

A urmat o discuție lungă, ca între fete, despre cum va decurge ședința foto de maternitate.
I-am explicat pas cu pas ce implică o ședință foto de burtică și cum să se pregătească. De la machiaj și coafura până la ținutele pe care le avem pregătite în studio pentru ședințele foto de maternitate, totul contează.
Dar cel mai mult, contează ca tu, viitoare mămică de bebeluș să ai încredere în tine!
Să înțelegi faptul că treci printr-o frumoasă perioadă din viața ta și așa cum ești, cu câteva kilograme în plus, cu stări de greață uneori, cu simțul mirosului mai accentuat decât îți dorești, în ochii celorlalți ești minunată! Ești purtătoarea unei noi vieți. Radiezi de fericire și se vede!
Strălucești, chiar dacă nu îți dai seama, și aici intervenim noi.

Sedinta foto maternitate Targoviste

 

Îți vom arăta cum ești de fapt: frumoasă, sexy, senzuală. O ședință foto de maternitate nu este doar o ședință foto menită să asigure câteva amintiri. Este acea ședință foto care te face pe tine viitoare mămică, să conștientizezi cât ești de frumoasă, cât ești de puternică și cât de mult poți transmite asta celor din jur, doar cu o imagine.
Te așteptăm cu drag să te vezi așa cum te vedem noi prin obiectivul foto: perfectă!
Vom reveni cu informații utile despre perioada cea mai potrivită pentru ședința de maternitate.

Scris cu drag de două fete: Daniela viitoare mămică și Antonela asistent foto și mămica cu cinci ani de experiență

Sedinta foto maternitate TargovisteSedinta foto maternitate TargovisteSedinta foto maternitate Targoviste

 

Urmăreste-ne pe social media: