Sfaturi utile sedinta foto de Craciun 2023

Sfaturi utile sedinta foto de Craciun 2023

Sfaturi utile ședința foto de Crăciun - Târgoviște 2023

Crăciunul…perioada anului în care casele sunt învăluite în luminițe strălucitoare, bradul e împodobit cu globuri colorate și atmosfera este încărcată de magie și voie bună. Acest sezon nu este doar un prilej de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, ci și o oportunitate excelentă de a imortaliza aceste clipe prin intermediul fotografiei. Însă, cum să te asiguri că sedinta foto de Crăciun 2023 va fi una reușită, care să capteze cu adevărat spiritul sărbătorilor?
În articolul acesta vom explora o serie de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să te pregătești pentru cea mai memorabilă sesiune foto de Crăciun. De la oferirea ținutelor pentru copiii de pana la 7 ani și până la tehnici avansate de iluminare, avem tot ce îți trebuie pentru a te asigura că pozele tale vor arăta profesionist și vor fi pline de farmec. Dar până atunci poți vedea aici cum arată în detaliu cele 4 decoruri de Crăciun pe care le-am pregătit anul acesta. Decorul #1: Roșu cu verde - culorile clasice ale Crăciunului.

 Gândit până la cel mai mic detaliu, decorul include elemente precum globuri strălucitoare, frunze de brad împodobite și accente de roșu, care aduc un plus de eleganță. Fiecare colțișor este special amenajat astfel încât să invite la zâmbete și să capteze cele mai prețioase momente ale dumneavoastră și ale celor dragi.

Sfaturi pentru Alegerea Ținutelor
* Asortarea Culorilor: Având în vedere că decorul este predominant roșu și verde, optați pentru ținute care se potrivesc cu aceste culori, dar care nu le concurează. Culori neutre ca bej, alb sau gri pot fi excelente alegeri.
* Accente Festive: Completați ținutele cu accesorii de Crăciun, precum bentițe cu motive festive pentru fete sau cravate cu tematică de sărbători pentru băieței.
* Confortul Contează: Asigurați-vă că ținutele sunt confortabile, mai ales dacă aveți copii mici. Hainele ar trebui să permită mișcarea ușoară pentru a capta poze naturale și spontane.
* Evitați Modelele Complicate: Cu un decor atât de detaliat, este bine să evitați haine cu imprimeuri complexe care ar putea să distragă atenția de la fețele voastre.
* Ținutele Tematice sunt Binevenite: Puteți să optați pentru tradiționalele pulovere de Crăciun sau pijamale tematice pentru a intra și mai mult în spiritul sărbătorilor.
* Texturile pot Adăuga Profunzime: Materiale ca lâna, cașmirul sau dantela pot adăuga o notă de complexitate și profunzime fotografiilor voastre.
* Verificați cu noi: Dacă aveți nelămuriri sau dorințe speciale, nu ezitați să discutați cu noi înainte de ședința foto de Crăciun pentru a vă asigura că ținutele alese se potrivesc pe decor.
* Obiecte Personale: Deși avem recuzită pregătită, aducerea unor obiecte personale poate adăuga o notă personală și unică ședinței foto.
* Încălțăminte: Deoarece fotografiile vor fi făcute în studio, iar decorul acesta este amenajat în stilul unei camere, nu recomandăm încălțămintea. Dacă, totuși considerați că aveți nevoie de încălțări, veți avea acces pe decoruri doar cu încălțăminte nouă sau curățată de acasă.


Decorul #2: Un colt de rai alb

Într-un contrast încântător față de decorul tradițional de Crăciun, al doilea nostru decor îți va transporta imaginația într-o lume albă ca în poveștile cu zâne. Brăduții sunt îmbrăcați în alb, băncuța de lemn emană o notă rustică, iar zăpada artificială completează tabloul, creând o atmosferă feerică și pură. Este un loc unde copiii pot experimenta bucuria jocului în zăpadă, fără frigul iernii, și unde noi avem oportunitatea de a captura momente unice și fericite.

Recomandări pentru ținute:
* Culori Pastelate sau Neutre: Dat fiind că decorul este alb și pur, ținutele în culori pastelate sau tonuri neutre vor arăta minunat. Nuanțe de gri, bej sau roz pal ar fi alegeri excelente.
* Accesorii cu Luciu: Folosiți accesorii care reflectă lumina pentru a adăuga un strop de magie. Gândiți-vă la diademe, brățări sau chiar butoni cu puțin sclipici.
* Material Pufos sau Păros: Cu un decor atât de "gheață și zăpadă", un pulover pufos sau o jachetă cu blană arată nu doar potrivit, dar adaugă și textură fotografiilor.
* Verificați cu noi: Dacă aveți nelămuriri sau dorințe speciale legate de ținute, discutați în prealabil cu noi pentru a vă asigura că totul se va îmbina perfect cu decorul.
* Obiecte Personale: Jucării sau accesorii preferate ale copiilor pot adăuga o notă personală și autentică fotografiilor. Gândiți-vă la o jucărie de pluș sau la un obiect care îi face pe cei mici să zâmbească.

 

Decorul #3: Dulapul amintirilor

Cel de-al treilea decor din colecția noastră este o creație unică și emoționantă, purtând semnătura și sufletul lui Eduard. Conceput la StudioCopii cu o atenție aparte la detalii, acest spațiu evocă amintirile prețioase ale copilăriei. Centrat în jurul unui dulap vechi, plin de amintiri și sentimente, decorul servește ca un portal către o lume magică și călduroasă. Lumina ingenioasă împrăștie o aură de mister și intimitate, în timp ce brazi din catifea verde cu instalații strălucitoare completează peisajul, aducând magia Crăciunului într-un cadru intim și liniștitor.
Recomandări pentru Ținute
* Ținute Vintage sau Retro: Un decor nostalgic cere ținute care să evoce aceeași atmosferă. Considerați îmbrăcămintea în stil vintage sau retro, poate haine care au o semnificație sentimentală în familia voastră.
* Texturi Calde: Piesele din lână, bumbac gros sau catifea vor arăta minunat în acest cadru, adăugând un nivel suplimentar de căldură și confort.
* Culori potolite sau Moi: Nuanțe de maro, crem și verde închis pot adăuga profunzime și calitate în fotografii, completând astfel intimitatea decorului.

 

Decorul #4: Strălucire și Feminitate

Decorul numărul 4 este un tribut adus frumuseții și forței feminine, oferind un cadru în care strălucirea și eleganța domnesc. În acest univers de splendoare, fiecare element a fost ales pentru a crea o atmosferă regală și luminoasă. Oglinzile și globurile cu oglinzi adaugă strălucire și profunzime, în timp ce bradul este împodobit cu accesorii sclipitoare și irizante. Podeaua strălucitoare completează tabloul, reflectând fiecare luminiță și adăugând un plus de magie și rafinament. Este un decor ce respiră lux și eleganță, perfect pentru femeile care doresc să celebreze și să exprime cu mândrie puterea și feminitatea lor.
Recomandări pentru Ținute
* Ținute Elegante: Optați pentru rochii elegante sau ansambluri sofisticate care accentuează silueta și adaugă o notă de rafinament.
* Materiale Luxoase: Satin, mătase, catifea sau țesături cu aplicatii scintilante vor arăta spectaculos în acest decor.
* Culori Regale: Nuanțe ca aurul, argintul, burgundy sau navy blue pot adăuga o notă regală și sofisticată.
* Accesorii Statement: Coliere, cercei sau brățări mari, strălucitoare, care să se potrivească cu tonul general al decorului.
* Încălțăminte cu Toc: Și pe acest decor veți avea acces doar cu încălțăminte nouă sau spălată pe tălpi de acasă. Pantofii cu toc sau sandalele elegante vor prelungi silueta și vor completa look-ul elegant. 
* Machiaj și Coafură: Un machiaj profesional și o coafură elegantă pot fi elementele finale care aduc totul împreună.
* Eleganță Minimalistă: Dacă preferați un look mai subtil, optați pentru ținute simple, dar elegante, care să permită detaliilor decorului să strălucească.

Răspunsuri la alte întrebări găsești și AICI!

Adresa studioului foto rămâne aceeași ca și anul trecut - Târgoviște Str. Luceafărului, Nr.16 

Urmăreste-ne pe social media: